En lekplats av färger och uttryck

En lekplats av färger och uttryck
En lekplats av färger och uttryck

En ny dag väntar runt hörnet, dagarna blir ljusare och ljusare – och det är definitivt dags för en ljus och livfull garderob! Titta tillbaka på de färgglada kläderna från din barndom och var inte rädd för att blanda och matcha färger och mönster.


Efter månader av mjuka träningsoveraller, varma tröjor och stickade plagg är det dags att släppa loss med färger, mönster, detaljer och lekfulla uttryck. Inte bara för att våren är precis runt hörnet och dagarna blir längre och ljusare, men som en signal om optimism, glädje och hopp om att morgondagen kommer att föra med sig färger, ljus och glädje.Den tidiga våren bjuder därför på lekfulla detaljer och drömlika pastellfärger

Den tidiga våren bjuder därför på lekfulla detaljer och drömlika pastellfärger. En försmak på varmare tider, ett tecken på att blommorna snart kommer att slå ut och en bild av att naturen långsamt återfår sina färger.


Nyckelordet för säsongens trender är lek. Lek med färgkombinationer, mönster, passformer och udda detaljer. Ta en titt på jeans med mönster, som ger en personlig touch till det mest välkända plagget i garderoben. Eller välj ett par jeans med stenar eller pärlor för att ge din look en ungdomlig och fräsch twist.Och tänk tillbaka till barndomens färger när du sätter på dig pastellfärger, som en välkommen och modern återgång till barndomens nyanser. Mixa och matcha pastellfärger, eller använd dem som en feminin kontrast till rå denim.


Hur som helst är feminina färger, råa detaljer och lekfulla element på tapeten just nu. Så använd din outfit som en lekplats, släpp in färgerna och gör dig redo att välkomna en ny dag.