Everyday Women - with you, for you

Everyday Women är vårt bidrag till en värld som är lite mer äkta. Lite mer autentisk och lite närmare verkligheten. Lite mer lyhörd. Vi förenar oss med alla er som är på andra sidan skärmen eller butiksdisken, där vi tillsammans tar ett litet steg framåt.


Med Everyday Women bjuder vi in er alla för att dela med oss av vår värld men framför allt för att du ska vara med och skapa den. För att utveckla ännu bättre produkter som passar dina önskemål och din kropp, för kvinnor i fantastisk mångfald. För att skapa kampanjer och bilder som visar riktiga kvinnor. För att skapa dialog och för att stå enade som kvinnor.


Detta gäller nu och i framtiden. Everyday Women är ett samarbete med er alla. Det är vårt första steg mot att skapa en plats där vi lyssnar och hyllar gemenskapen i våra olikheter.

För tillfället tar vi inte emot ansökningar – men håll utkik på den här sidan

Vi är både stolta och hedrade över att så många av er har tagit er tid och vågat dela med er av er själva genom att skicka in en ansökan till Everyday Women.


Vi har precis tagit det första steget tillsammans med ett flertal kvinnor, så därför tar vi inte emot några nya ansökningar för tillfället. Håll utkik på den här sidan – vi vill gärna prata och träffa många fler av er så vi kommer naturligtvis att öppna ansökningarna igen vid ett senare tillfälle.