Everyday Women Manifesto

Vad innebär det att vara en Everyday Woman? Vi är egentligen alla Everyday Women. Oavsett längd, hudfärg, musiksmak, skostorlek, arbetssituation och oavsett stil eller personliga värderingar. Här försöker vi porträttera kvinnor i vardagslivet, för att skapa en modevärld som ligger lite närmare verkligheten.


Titta på Everyday Women Manifesto, och glöm inte att ha på ljudet.

Everyday Women - with you, for you

Everyday Women är vårt bidrag till en värld som är lite mer äkta. Lite mer autentisk och lite närmare verkligheten. Lite mer lyhörd. Vi förenar oss med alla er som är på andra sidan skärmen eller butiksdisken, där vi tillsammans tar ett litet steg framåt.


Med Everyday Women bjuder vi in er alla för att dela med oss av vår värld men framför allt för att du ska vara med och skapa den. För att utveckla ännu bättre produkter som passar dina önskemål och din kropp, för kvinnor i fantastisk mångfald. För att skapa kampanjer och bilder som visar riktiga kvinnor. För att skapa dialog och för att stå enade som kvinnor.


Detta gäller nu och i framtiden. Everyday Women är ett samarbete med er alla. Det är vårt första steg mot att skapa en plats där vi lyssnar och hyllar gemenskapen i våra olikheter.