Everyday Women

- with you, for youRiktiga, vanliga kvinnor - och representanter för Zizzi. Everyday Women är vår väg till en modevärld som är lite närmare riktiga kvinnor.


Everyday Women är vårt bidrag till en värld som är lite mer autentisk, lite närmare verkligheten, lite mer äkta. Där vi möter dig på andra sidan skärmen och butiksdisken och tar ett litet steg framåt.

Med Everyday Women vill vi spegla vardagens kvinnor och skapa en modevärld som speglar verkligheten. Det är därför som Everyday Women är alla vi - oavsett längd, hudfärg, musiksmak, skostorlek eller jobb. Oavsett personlig stil, kulturell bakgrund och dina personliga värderingar.

Being a part of Everyday Women has made me feel more confident, bold, and beautiful. I have been traveling, shooting with Zizzi, and I met a lot of different women. I have discovered a brand and a work full of passion, empathy, courage, and a little touch of craziness.
Andrea Bunod, FR

Därför ersätter vi modeller med Everyday Women i vissa kampanjer samt har en löpande dialog om allt från storlekar till passformer på hemsidan. Och vi har inlett viktiga, upplysande samtal genom att bjuda in dig. Å ena sidan för att dela med oss av vår egen värld, men framför allt för att göra dig till en aktiv del av skapandet av den. För att utveckla ännu bättre produkter för dina önskemål och din kropp, för kvinnor i all vår fantastiska mångfald. Och att visa riktiga kvinnor i våra kampanjer, att skapa dialog och att stå enade som kvinnor.


Nu och i framtiden. Everyday Women är ett samarbete med er alla. Det är vårt första steg mot att skapa en plats där vi lyssnar på och hyllar gemenskapen och våra olikheter.