Om Zizzi

Om Zizzi

Hos Zizzi vill vi inspirera och ge vägledning åt våra kunder. Därför hittar du guider för storlekar, passformer och figurtyper.


Vi är experter på att kombinera moderiktiga trender och tendenser med rätt material och passform för kvinnor i storlekarna 42-60. Vi blandar kvalitet med noggrant utarbetade snitt, och levererar detta till dig i form av dagliga nyheter i ett stort utbud till vassa priser. Hos Zizzi vill vi erbjuda dig en fantastisk shoppingupplevelse – oavsett om du besöker oss online eller i en av våra många butiker.


Vi strävar dagligen efter att skapa de bästa produkterna med den perfekta passformen, och vi uppmuntrar kvinnor över hela Europa att utforska och utmana sin personliga stil.


Utforska vårt inspirerande onlineuniversum och kom ihåg att följa Zizzi på Facebook och Instagram, där du hittar massor av inspiration till de senaste trenderna, mode och styling.


Jobba hos Zizzi

På Zizzi fokuserar vi alltid på att skapa de bästa upplevelserna för kunden – oavsett om det är i butikerna eller på digitala plattformar.


Det är därför vi alltid letar efter nya talanger som vill vara en del av våra engagerade team inom design, detaljhandel, e-handel, marknadsföring, varumärkesbyggande osv. Som arbetsplats definieras Zizzi av lojalitet och ett resultatinriktat tankesätt – och ambitionerna är höga!


Är du intresserad av att arbeta hos oss? Läs mer, se lediga tjänster och skicka din ansökan här.