Dela din komplimang

- Be kind. Be you.


Du känner säkert igen känslan av att få en komplimang. Kanske blir du lite generad, drar upp axlarna mot öronen eller vänder ansiktet lite åt sidan från den som ger komplimangen. Kanske skickar du automatiskt tillbaka några vänliga ord för att återgälda den fina gesten. Oavsett så är det trevligt att få en komplimang, både ytliga och de som går lite djupare.


Under denna period fokuserar vi på att förmedla de fina orden - till oss själva och till andra. Se nedan för 5 kvinnors komplimanger till sig själva och varandra. Kanske får du till och med inspiration att ge en komplimang själv? Du kan till exempel titta på dig själv i spegeln och säga något positivt om det du ser. Det kan kännas avlägset i början, men om du fortsätter ger det massor av positiv energi. Kanske ger du en komplimang till någon som står dig nära och berättar vad de betyder för dig. Kanske är du modig nog att säga något trevligt till en främling på gatan.


Komplimanger värmer hjärtat - mycket längre än den tid det tar att uttala dem. Dela din komplimang med en lycklig mottagare och med oss på Instagram.