Färg: Svart

Bikinitopp från Swim by Zizzi.

Enfärgad bikiniöverdel i triangeldesign med bred fåll och avtagbar vaddering för extra stöd och form. Bikinitoppen stängs med justerbara knytband baktill med en korsdetalj som ger en dekorativ, feminin touch.

Bikinitopp med avtagbara pads och knytband i ryggen, Black, Image Bikinitopp med avtagbara pads och knytband i ryggen, Black, Model
Gå till produkt
Smockkjol med hålmönster, Bright White, Packshot
Preorder
Förbeställning (Leverans början på juni)
Färg: Vit

Smockkjol från Zizzi.

Kort kjol med dekorativt hålmönster, tillverkad av 95 % återvunnen polyester med mjukt viskosfoder. Kjolen har en elastisk smockmidja för en anpassad och bekväm passform.

Smockkjol med hålmönster, Bright White, Image Smockkjol med hålmönster, Bright White, Model
Gå till produkt
Färg: Svart

Bikiniunderdel från Swim by Zizzi.

Enfärgad bikiniunderdel i klorbeständigt, slitstarkt och snabbtorkande material. Dessa bikinitrosor har en normal midjehöjd och brasiliansk form, som har en högre benskärning och mindre täckning på skinkorna.

Enfärgad bikiniunderdel med normal midja, Black, Image Enfärgad bikiniunderdel med normal midja, Black, Model
Gå till produkt
Färg: Brun

Sandal från Zizzi.

Sandal i imiterad mocka med bred passform. Sandalen är utformad med breda, korsade remmar och elastiska paneler på insidan för en flexibel passform som anpassar sig efter foten för optimal komfort och stöd.

Sulan är utformad med hålfotsstöd för att ge optimal komfort med en mjuk fotbädd i ett lätt dämpat material, vilket gör skon bekväm att bära hela dagen.

Mät längden på din fot och hitta din storlek i tabellen under Produktmått.

Läs mer i vår skoguide

Sandal i mockaimitation med korsade remmar, Woodsmoke, Image
Gå till produkt