Everyday Women är en hyllning till kvinnor och alla våra likheter och olikheter. I allt från livsstil till kroppstyper och personlig stil.

Det är en plattform för inspiration som drivs av en önskan att utvecklas och att lära. Ett rum där vi låter din stil och din historia få ta plats, och där du kan se andra kvinnor utvecklas. För att vi alla är Everyday Women – från chefer till butiksassistenter, familjemödrar till ensamstående, kreativa själar till Excel-älskande koordinatorer.

Kort sagt är Everyday Women en plats för inspiration – för stora och små historier, och för en nyfiken inställning till människor och mode.

!

Vi är både stolta och hedrade över att så många av er har tagit er tid att berätta en liten del av er historia – och att ni vill dela den med varandra! Just nu håller vi på att läsa igenom alla era ansökningar, men det stora intresset innebär att det för du kan uppleva längre svarstid. Vi tackar för ditt tålamod.

Vi behöver dig...

Everyday Women uppstod ur en önskan att omfamna verkliga kvinnor. Om att visa allt som är unikt och vanligt.

Just nu letar vi efter kvinnor som vill vara en del av vårt inspirationsuniversum. Kvinnor som har något på hjärtat, och som har lust att berätta deras historia.

Drömmer du om att bli en av våra modeller, visa oss din stil, berätta din historia och vara en inspirationskälla för andra kvinnor?

Vi vill gärna höra din berättelse. Till en början kortfattat och från hjärtat. Du kan göra ett ännu starkare intryck om du gör det på ditt eget unika sätt – med en oredigerad video som du spelat in på din telefon, en dikt eller en ren tankeström. Viktigast av allt är att den återspeglar vem du är.

Vi väljer löpande kvinnor till Everyday Women. Bli en del av vårt universum genom att skicka en personlig ansökning.

Bli en del av vårt universum

AnsÖK nu

Vår utgångspunkt

Everyday Women är en plattform där vi lyfter din historia, och hör dina tankar – och låter det vara en inspiration för andra kvinnor. En plattform där du får möjlighet att inspirera oss genom bilder, genom att visa din stil och berätta din historia – stor som liten.

Men vi börjar med oss själva. Här berättar fyra av Zizzis anställda om hur vi arbetar för att skapa kläder och inspiration för riktiga kvinnor – och hur vi ska bli ännu bättre på det i framtiden.

De senaste åren har vi arbetat målmedvetet för att skapa ett inspirerande universum där kunden kan hitta hela outfits för alla tillfällen. Vårt mål är att stödja kvinnors unika stil, göra mode mer tillgängligt och inspirera alla.

METTE WURTZ NIELSEN
​​​​​​​
CHIEF EXPERIENCE OFFICER

Vi vill skapa ett universum där vi står tillsammans för att fira kvinnors mångfald. Det är därför vi har en stark önskan att dela med oss av fler berättelser och bilder som kommer från riktiga kvinnor. För det är otroligt viktigt att våra kunder kan spegla sig i och inspireras av de kvinnor de möter i Zizzis universum.

ANNE NØRGREEN WEINKOUFF
BRAND MARKETING MANAGER

När vi väljer modeller arbetar vi på att visa olika typer av kvinnor och kroppar. Och en del av det är också att visa fullständigt autentiska och verkliga kvinnor, snarare än modeller som lever upp till vissa konventionella föreställningar om hur kvinnor ska se ut. Därför letar vi nu efter kvinnor som kan hjälpa oss att skapa inspiration som vanliga kvinnor kan relatera till.

TANJA REINHOLDT FUNK
PHOTO RESPONSIBLE

I designprocessen tänker vi alltid på kvinnokroppens olikheter.Vi lägger stor vikt vid att utveckla passformer och snitt som är både moderiktiga och anpassade för att passa kvinnokroppens olikheter. Ingen av oss är den andra lik, och det ska våra kläder återspegla.

CAMILLA KJÆR ARENTOFT
BUYING & DESIGN MANAGER

!

Vi är både stolta och hedrade över att så många av er har tagit er tid att berätta en liten del av er historia – och att ni vill dela den med varandra! Just nu håller vi på att läsa igenom alla era ansökningar, men det stora intresset innebär att det för du kan uppleva längre svarstid. Vi tackar för ditt tålamod.

Bli en del av vårt universum genom att skicka en personlig ansökning

Sök genom att fylla i formuläret här