Välkommen: HOME by Zizzi

Ett helt nytt tillskott i Zizzis sortiment. Välkomna den nya kollektionen till hemmet och få in värme, personlig prägel och stil in i ditt hem.


På Zizzi kan vi textiler, trender och färger ända ut till fingerspetsarna. Med HOME by Zizzi kan denna kunskap omvandlas till vacker inredning. Mode och trender går nämligen hand i hand med inredning. Vi kan se pastellfärgerna ta över hemmet så snart vårens första solstrålar lyser, och när hösten närmar sig plockar vi fram stearinljus, jordfärgade kuddar och mjuka plädar.


Vi kallar det mjuk inredning

Här hittar du inspiration till hur du kan inreda ditt hem med textilier. Både den färgglada mönstrade stilen med mycket textur och den jordnära stilen som är ett klassiskt val för den enkla nordiska looken. Oavsett hur du inreder ditt hem kommer dina val att påverka stämningen och uttrycket. Ett härligt set med sängkläder i bomull kan tillföra en liten känsla av lyx i vardagen och mjuka enfärgade handdukar skapar en lätt hotellkänsla. Alternativs kan mönstrade kuddar bidra till att skapa liv och energi i ett rum, medan kuddfodral och överkast med textur skapar balans i hemmet. Mjuka tillbehör i hemmet är som accessoarer till en outfit; pricken över i:et och det som för rummet samman.

En hemtrevlig känsla

Hos HOME by Zizzi hittar du textilier för de fyra viktigaste rummen i ditt hem: vardagsrummet, köket, sovrummet och badrummet. Från mjuka handdukar, dukar och linneservetter i dämpade toner till kuddfodral och golvmattor med fina mönster – och inte minst den senaste tidens stora trend i hemmet: sängkläder i bäckebölja med pastellfärgade rutor. Här låter vi modetrender ta sig in i hemmet, så att du kan skapa utrymmen som är en förlängning av din stil.


Med dessa nya textilier för hemmet drar vi nytta av vår kunskap om material, färger och trender. Vi hjälper dig att skapa stil i ditt hem, precis som i din garderob.


Skapa en mysig omgivning med mjuka tillbehör till hemmet och skapa utrymmen där du kan leva ut dina drömmar. Utforska hela sortimentet – och ta med oss in i ditt hem.

De mjuka tillbehören i hemmet är som accessoarer till en outfit; pricken över i:et och det som för rummet samman