9 förslag på julklappar

9 förslag på julklappar

Få inspiration till julshoppingen här

Behöver du inspiration till årets önskelista?

Läs vidare i den här presentguiden där tre Everyday Women berättar vad de önskar sig till jul. Låt dig inspireras till att ge den perfekta julklappen – och kanske till och med hitta något till din egen önskelista? Det kan vara en julklapp till din vän, syster, mamma, mormor eller någon helt annan. Läs mer här:

3 kvinnor – 3 önskelistor

1. Läderstövlar

2. Stövlar

3. Softshellbyxor


"Jag vill ha två olika par läderstövlar. Båda stövlarna är helt enkelt superhäftiga och de skulle båda passa bra till kjolar, klänningar och byxor."

"Dessutom står ett par softshellbyxor högt på min önskelista, eftersom jag gillar att vara ute på vintern och här skulle de vara supersnygga, varma och praktiska att använda."

1. Vandringsbyxor

2. Underkläder – bh och trosor

3. Nyårsklänning


"Jag vill ha vandringsbyxor eftersom de är lite för dyra för att köpa till mig själv. Jag älskar hur Zizzi tänker framåt och klär kvinnor i alla storlekar för alla sammanhang och aktiviteter. Dessutom vill jag på min to-do-lista för 2024 spendera mer tid ute i naturen och de här byxorna skulle vara en stor del av det äventyret."

"Ett set med sexiga underkläder är aldrig fel! Setet är modernt och supersexigt tack vare den stilrena designen. Dessutom är det bekvämt att ha på sig och är helt enkelt så coolt! Jag bär bara bh:ar utan vaddering eftersom jag känner mig mer feminin i den typen av bh."

"Jag behöver något till nyårsafton och därför vill jag ha den här klänningen! Jag såg klänningen med glittriga paljetter och tycker att det skulle vara en riktigt cool look för nyår."

1. Byxor i velour

2. Topp med paljetter

3. Stövlar


"Jag vill ha sammetsbyxor och en topp med paljetter eftersom jag vill ha en mer festlig outfit till jul och nyår med massa glitter. Jag funderar också på att använda blusen en dag när jag bara vill vara lite extra fin. Jag skulle kanske bära en lång svart kofta eller kavaj över blusen och tillsammans med de fina byxorna. Jag tror att båda skulle passa riktigt bra till outfiten!"

"Stövlarna är så fina! Jag älskar de råa sulorna och att de har ett brett skaft som passar för mina ben. Dessutom skulle stövlarna passa perfekt till sammetsbyxor eller en klänning."

Det är alltid trevligt för den som får önskelistan att den innehåller julklappsönskningar i olika prisklasser. Dessutom är det bra att kunna önska sig eller ge bort en klapp som personen inte köper eller får varje dag. På så sätt uppskattas julklappen extra mycket för både den som ger och den som får. Vi frågade Everyday Women vad som är viktigast för dem när de ger en julklapp:


Vad är viktigast för dig när du ger en julklapp till någon du tycker om?


"Jag brukar fråga vänner och familj vad de vill ha eftersom jag inte vill riskera att julklappen inte skulle komma till användning. Om jag ger kläder i julklapp väljer jag kläder som är tillverkade av hållbara material."

- Caroline, 39, Tyskland


"Jag vill verkligen veta eller tro att det är något som personen kommer att uppskatta och bli glad över. Jag tycker att det är riktigt kul att ge någon form av upplevelse. Något som skulle ge ett fint minne för personen."

- Anna, 60, Sverige


"Det viktigaste är definitivt att hitta något som jag tror att personen indirekt har sagt att de behöver, men kanske inte ens har tänkt på att de vill ha. Det är bäst när folk blir överraskade och glada på samma gång."

- Anna Sofie, 34, Danmark


Här har du fått tre helt olika kvinnors förslag på de ultimata julklapparna år 2024. Kanske känner du någon som förtjänar att bli bortskämd med en liknande julklapp?


Bästa julhälsningar från

Everyday Women och Zizzi