32 praktiska och eleganta vårjackor för damer

Det är dags att hitta den bästa jackan för våren 2023


Vi ser fram emot varmare tider och ljusare dagar. Ett perfekt tillfälle att anpassa din garderob från topp till tå för att vara redo att välkomna våren. Vi ger dig 32 förslag på eleganta vårjackor för kvinnor 2023, så att du kan ta dig an den kommande säsongen.


Den klassiska vårjackan

Det finns vissa vårjackor i plus size för kvinnor som håller år efter år. Om du vill göra ett säkert val är det en av dem du ska välja. Det finns både eleganta om du väljer att gå den klassiska vägen och mer speciella som ger dig det där lilla extra. Oavsett vilken vårjacka du väljer har du garanterat en ny favorit i din garderob.

Den trendiga vårjackan

Om du är på jakt efter vårjackor i stora storlekar som följer säsongens trender rekommenderar vi en antingen en quiltad jacka, en skjortjacka eller en teddyjacka, även kallad pilejacka. Alla dessa damjackor är perfekta för övergången mellan de olika säsongerna och de är dessutom lätta att kombinera med byxor, toppar eller vad du än redan har i garderoben.

Den praktiska vårjackan

Det kan vara svårt att förutse vädret under övergången från vinter till sommar och just därför är det bra att vara skyddad mot vind, sol och regn. Om du letar efter en praktisk jacka i stor storlek som passar för övergången mellan säsongerna kan någon av följande modeller vara något för dig.