40 praktiska och eleganta vårjackor för damer

40 praktiska och eleganta vårjackor för damer

Vi ser fram emot varmare tider och ljusare dagar. Det är ett perfekt tillfälle att fylla på garderoben och på så sätt vara redo att välkomna våren från topp till tå.


Vinterjackan ska bytas ut mot en lätt vårjacka i plus size, men det kan vara svårt att välja rätt jacka. Vi ger dig 40 tips på snygga vårjackor för kvinnor 2022 – så att du är helt säker på att du är redo för den kommande säsongen.


Den trendiga vårjackan

Om du är på jakt efter vårjackor i stora storlekar som följer säsongens trender rekommenderar vi en antingen en quiltad jacka, en skjortjacka eller en teddyjacka, även kallad pilejacka. Alla dessa damjackor är perfekta för övergången mellan de olika säsongerna och de är dessutom lätta att kombinera med byxor, toppar eller vad du än redan har i garderoben.

Den klassiska vårjackan

Det finns vissa vårjackor i plus size för kvinnor som håller år efter år. Om du vill göra ett säkert val är det en av dem du ska välja. Det finns både eleganta om du väljer att gå den klassiska vägen och mer speciella som ger dig det där lilla extra. Oavsett vilken vårjacka du väljer har du garanterat en ny favorit i din garderob.

Den praktiska vårjackan

Det kan vara svårt att förutse vädret under övergången från vinter till sommar och just därför är det bra att vara skyddad mot vind, sol och regn. Om du letar efter en praktisk jacka i stor storlek som passar för övergången mellan säsongerna kan någon av följande modeller vara något för dig.