Regnjacka med huva och fickor, Pumice Stone AOP, Packshot
STRAIGHT FIT
Price reduced from 1 199,95 kr to 599,97 kr
Färg: Brun

Regnjacka från Zizzi.

Praktisk regnjacka med hög andningsförmåga och tejpade sömmar som gör att vatten inte tränger in. Den har en huva med justerbar dragsko, vattentät 2-vägsdragkedja och sidofickor. Regnjackan har en sidoslits och knapp vid ärmarna. 

Regnjackan har en vattenpelare på 8000 mm, vilket gör produkten mycket motståndskraftig mot extrema väderförhållanden. Vattentäthet mäts i den mängd vatten, mätt i mm, som kan pressas på materialet innan vatten tränger igenom. Vattentäta tyger tillverkas genom att laminera eller täcka materialet med ett vattentätt membran.

För att säkerställa att en produkt är helt vattentät kan alla sömmar täckas med en speciell tejp för att förhindra att vatten tränger in. Tejpen förbättrar produktens egenskaper och används vanligtvis för regnkläder, skidkläder och andra funktionella ytterkläder.

Det finns olika grader av andningsförmåga, beroende på hur snabbt svetten kan passera genom materialet. Denna jacka har en andningsförmåga på upp till 3000 g/m2/d, vilket gör den bekväm att bära även i vått och fuktigt väder.

Gå till produkt
Bomullströja med hög hals och 2/4-ärmar, Bright White, Packshot
STRAIGHT FIT
Price reduced from 239,95 kr to 71,98 kr
Färg: Vit
Vandringsbyxa med fickor, Black, Packshot
STRAIGHT FIT
Färg: Svart

Vandringsbyxor från Zizzi.

Bekväma vandringsbyxor med resår, knapp i midjan och justerbara band vid ankeln. Byxorna har extra slitstarka förstärkningar och praktiska fickor med dragkedja. Kvaliteten är stretchig och andningsbar, vilket gör byxorna extremt bekväma att bära och särskilt lämpliga för en aktiv livsstil. Byxorna har en Quick Dry-effekt som gör att de torkar snabbt om de blir lite blöta. 

Vandringsbyxa med fickor, Black, Model Vandringsbyxa med fickor, Black, Model
Gå till produkt
Leverans: 1-3 dagar