Softshelljacka med färgblock, Black Comb, Packshot
STRAIGHT FIT
Färg: Svart

Softshelljacka från Zizzi.

Kort softshelljacka i stretchig kvalitet som ger en superbekväm passform med god rörelsefrihet. Jackan har färgblock, huva och praktiska fickor med dragkedja i sidan. Den avslutas med kardborreband i ärmen och har en vindtät tröja med tumhål. Softshelljackan andas och är supervattenavvisande. 

Jackan har en vattenpelare på 10 000 mm, vilket gör produkten mycket motståndskraftig mot extrema väderförhållanden. Vattentäthet mäts i den mängd vatten, mätt i mm, som kan pressas på materialet innan vatten tränger igenom. Vattentäta tyger tillverkas genom att laminera eller täcka materialet med ett vattentätt membran.

Gå till produkt
Softshellbyxor, Black, Packshot
STRAIGHT FIT
1 099,95 kr
Färg: Svart

Softshellbyxor från Zizzi.

Bekväma softshellbyxor i extra stretchig kvalitet som ger optimal komfort och god rörelsefrihet. De stängs med knappar framtill och har justerbart kardborreband vid ankeln och midjan. Byxorna är vindtäta, andningsbara och väldigt vattenavvisande. 

Dessa softshellbyxor har en vattentäthet på 10 000 mm, vilket gör produkten mycket motståndskraftig mot extrema väderförhållanden. Vattentäthet mäts i den mängd vatten, mätt i mm, som kan pressas på materialet innan vatten tränger igenom. Vattentäta tyger tillverkas genom att laminera eller täcka materialet med ett vattentätt membran.

Softshellbyxor, Black, Model Softshellbyxor, Black, Model
Gå till produkt
Bomullströja med hög hals och 2/4-ärmar, Bright White, Packshot
STRAIGHT FIT
Price reduced from 239,95 kr to 71,98 kr
Färg: Vit
279,95 kr
Färg: Svart

Leverans: 1-3 dagar