Färg: Grön

Regnjacka från Zizzi.

Praktisk regnjacka med hög andningsförmåga och tejpade sömmar som hindrar vätan från att tränga in. Den har huva med justerbar dragsko, vattentät 2-vejs dragkedja och framfickor. Regnjackan har slits i sidan och knappknäppning vid ärmarna.

  • Den här jackan har ett vattenpelartryck på 8 000 mm
  • Jackans andningsförmåga är 3 000.

Vattenpelartrycket som anges för jackan är ett mått på tygets vattenavvisande förmåga. Det anger mängden vatten i millimeter som kan pressas mot tyget, innan vattnet börjar tränga sig igenom.

När det gäller vattentäta material används ofta ett vattentätt membran eller en vattentät beläggning. Det kan vara en tunn film eller ett lager av material som appliceras på yttertyget. Detta membran förhindrar att vatten tränger in i tyget samtidigt som fukt och ånga (svett) från insidan släpps ut, vilket bibehåller komforten för bäraren.

Det finns olika grader av andningsförmåga, beroende på hur snabbt svett kan passera genom materialet. Jackans andningsförmåga är upp till 3000g/m2/d, vilket gör den bekväm att bära även i vått och fuktigt väder.

Regnjacka med fickor och huva, Grape Leaf, Image Regnjacka med fickor och huva, Grape Leaf, Model
Gå till produkt
Färg: Svart

Regnbyxor från Zizzi.

Löst sittande regnbyxor i kvalitet som andas med tejpade sömmar för att säkerställa att inget vatten tränger in. Byxorna har resår i midjan med en justerbar dragsko.

  • Regnbyxorna klarar ett vattenpelartryck på 8 000 mm.
  • Regnbyxorna har en andningsförmåga på 3 000.

Det vattenpelartryck som anges för jackan är ett mått på tygets vattenavvisande förmåga. Den anger mängden vatten i millimeter som kan pressas mot tyget innan vattnet börjar tränga igenom och suga upp det.

När det gäller vattentäta material används ofta ett vattentätt membran eller en vattentät beläggning. Det kan vara en tunn film eller ett lager av material som appliceras på yttertyget. Detta membran är utformat för att förhindra att vatten tränger in i tyget, samtidigt som fukt och ånga (svett) från insidan släpps ut och bibehåller komforten för bäraren.

Det finns olika grader av andningsförmåga, beroende på hur snabbt svett kan passera genom materialet. Jackan har en andningsförmåga på upp till 3000g/m2/d, vilket gör den bekväm att bära även i vått och fuktigt väder.

Regnbyxor med elastisk och dragsko, Black, Model Regnbyxor med elastisk och dragsko, Black, Model
Gå till produkt
Färg: Svart

Gummistövlar från Zizzi.

Kort gummistövel med bred passform och resår på båda sidor för att säkerställa bästa passform.

Innersulan är uttagbar och utformad med stöd för hålfoten för optimal komfort. Materialet är lätt, vilket gör stöveln bekväm att bära hela dagen.

Tips: Om du har en lite mindre fot men älskar våra skor kan du prova en innersula. Detta gör skon något mindre på insidan.

Klackhöjd: 3 cm.

Mät längden på din fot och hitta din storlek i tabellen under Produktmått.
Rörelsevidden är inräknad i storlekarna, så du behöver bara ta hänsyn till längden på din fot.

Läs mer i vår skoguide

Kort gummi stövel med bred passform, Black, Image
Gå till produkt