Tvåfärgad skidjacka med huva, Fuchsia Purple Comb, Packshot
STRAIGHT FIT
Färg: Rosa

Skidjacka från Zizzi.

Skidjacka med tejpade sömmar och huva med justerbara dragsnören. Jackan har muddar i jersey med tumhål och justerbar rem, dragkedja på ärmen för liftkort, inbyggt snölås och justerbar dragsko i nederkanten. Dessutom har jackan en vattentät dragkedja på framsidan och bröstfickan, dolda underfickor med dragkedjor, en invändig dragkedjeficka och en nätficka för skidglasögon. Meshtyg under armarna med dragkedja för ventilation.

  • Denna jacka har ett vattenpelartryck på 8000 mm

Det vattenpelartryck som anges för jackan är ett mått på tygets vattenavvisande förmåga. Den anger mängden vatten i millimeter som kan pressas mot tyget innan vattnet börjar tränga igenom och suga upp det.

När det gäller vattentäta material används ofta ett vattentätt membran eller en vattentät beläggning. Det kan vara en tunn film eller ett lager av material som appliceras på yttertyget. Detta membran är utformat för att förhindra att vatten tränger in i tyget, samtidigt som fukt och ånga (svett) från insidan släpps ut och bibehåller komforten för bäraren.

Det finns olika grader av andningsförmåga, beroende på hur snabbt svett kan passera genom materialet. Jackan har en andningsförmåga på över 3000g/m2/d, vilket gör den idealisk för fysisk aktivitet utomhus, till exempel skidåkning.

Tvåfärgad skidjacka med huva, Fuchsia Purple Comb, Image Tvåfärgad skidjacka med huva, Fuchsia Purple Comb, Model
Gå till produkt
Pullover i viskos med hög hals och dragkedja, Black, Packshot
SLIM FIT
Färg: Svart

Skidbyxor med justerbar midja, Black, Packshot
STRAIGHT FIT
Färg: Svart

Skidbyxor från Zizzi.

De här skidbyxorna med tejpade sömmar är både bekväma och skyddande. Byxorna har praktiska detaljer, t.ex. justerbar midja med kardborreknäppning, dubbelknäppning och dragkedja fram med vattentäta sidofickor som håller dina värdesaker torra. Benöppningar med dragkedjor och invändig resår som förhindrar att snö tränger in.

  • Byxornas  vattenpelartryck är 8 000 mm.

Det vattenpelartryck som anges för skidbyxorna är ett mått på tygets vattenavvisande förmåga. Den anger mängden vatten i millimeter som kan pressas mot tyget, innan vattnet börjar tränga igenom.

När det gäller vattentäta material används ofta ett vattentätt membran eller en vattentät beläggning. Det kan vara en tunn film eller ett lager av material som appliceras på yttertyget. Membranet förhindrar att vatten tränger in i tyget, samtidigt som fukt och ånga (svett) från insidan släpps ut och bibehåller komforten för bäraren.

Det finns olika grader av andningsförmåga, beroende på hur snabbt svett kan passera genom materialet. De här byxornas andningsförmåga är över 3000g/m2/d, vilket gör dem idealiska för fysisk aktivitet utomhus, t.ex. skidåkning.

Skidbyxor med justerbar midja, Black, Image Skidbyxor med justerbar midja, Black, Model
Gå till produkt
Leverans: 1-3 dagar