Skidanorak med huva, Gray mist w. Black, Packshot
STRAIGHT FIT
1 999,95 kr
Färg: Blå

Skidanorak från Zizzi.

Skidanorak med tejpade sömmar, som ser ut som en anorak, men som i själva verket kan stängas med blixtlås hela vägen ner för enklare på- och avtagning.  Anoraken har en huva med justerbara dragsnören, muddar i jersey med hål för tummen och en justerbar rem.     Dragkedja på ärmen för liftkort, inbyggt skydd mot inträngande snö och justerbar dragsko i nederkant. Dessutom har anoraken en vattentät dragkedja framtill, en invändig dragkedjeficka och två fickor framtill, där den nedre kan nås från både sidan och uppifrån. Nätinlägg under armarna med dragkedja för ventilation. 

  • Denna jacka har ett vattenpelartryck på 8000 mm.

Det vattenpelartryck som anges för jackan är ett mått på tygets vattenavvisande förmåga. Den anger mängden vatten i millimeter som kan pressas mot tyget, innan vattnet börjar tränga igenom och göra dig genomblöt.

När det gäller vattentäta material används ofta ett vattentätt membran eller en vattentät beläggning. Det kan vara en tunn film eller ett lager av material som appliceras på yttertyget. Detta membran är utformat för att förhindra att vatten tränger in i tyget, samtidigt som fukt och ånga (svett) från insidan släpps ut och bibehåller komforten för bäraren.

Det finns olika grader av andningsförmåga, beroende på hur snabbt svett kan passera genom materialet. Jackan har en andningsförmåga på över 3000g/m2/d, vilket gör den idealisk för fysisk aktivitet utomhus, till exempel skidåkning.

Skidanorak med huva, Gray mist w. Black, Image Skidanorak med huva, Gray mist w. Black, Model
Gå till produkt
Pullover i viskos med hög hals och dragkedja, Black, Packshot
SLIM FIT
Färg: Svart

Skidbyxor med justerbar midja, Black, Packshot
STRAIGHT FIT
Färg: Svart

Skidbyxor från Zizzi.

De här skidbyxorna med tejpade sömmar är både bekväma och skyddande. Byxorna har praktiska detaljer, t.ex. justerbar midja med kardborreknäppning, dubbelknäppning och dragkedja fram med vattentäta sidofickor som håller dina värdesaker torra. Benöppningar med dragkedjor och invändig resår som förhindrar att snö tränger in.

  • Byxornas  vattenpelartryck är 8 000 mm.

Det vattenpelartryck som anges för skidbyxorna är ett mått på tygets vattenavvisande förmåga. Den anger mängden vatten i millimeter som kan pressas mot tyget, innan vattnet börjar tränga igenom.

När det gäller vattentäta material används ofta ett vattentätt membran eller en vattentät beläggning. Det kan vara en tunn film eller ett lager av material som appliceras på yttertyget. Membranet förhindrar att vatten tränger in i tyget, samtidigt som fukt och ånga (svett) från insidan släpps ut och bibehåller komforten för bäraren.

Det finns olika grader av andningsförmåga, beroende på hur snabbt svett kan passera genom materialet. De här byxornas andningsförmåga är över 3000g/m2/d, vilket gör dem idealiska för fysisk aktivitet utomhus, t.ex. skidåkning.

Skidbyxor med justerbar midja, Black, Image Skidbyxor med justerbar midja, Black, Model
Gå till produkt
Leverans: 1-3 dagar