Price reduced from 749,95 kr to 224,98 kr
Färg: Svart

Stickad blus från Zizzi.

Supermjuk stickad blus i viskosblandning. Blusen har långa ärmar med hål för tummarna, hög halsringning med dragkedja och breda ribbstickade kanter.

Pullover i viskos med hög hals och dragkedja, Black, Image Pullover i viskos med hög hals och dragkedja, Black, Model
Gå till produkt
Price reduced from 1 599,95 kr to 479,98 kr
Färg: Svart

Skidbyxor från Zizzi.

De här skidbyxorna med tejpade sömmar är både bekväma och skyddande. Byxorna har praktiska detaljer, t.ex. justerbar midja med kardborreknäppning, dubbelknäppning och dragkedja fram med vattentäta sidofickor som håller dina värdesaker torra. Benöppningar med dragkedjor och invändig resår som förhindrar att snö tränger in.

  • Byxornas  vattenpelartryck är 8 000 mm.

Det vattenpelartryck som anges för skidbyxorna är ett mått på tygets vattenavvisande förmåga. Den anger mängden vatten i millimeter som kan pressas mot tyget, innan vattnet börjar tränga igenom.

När det gäller vattentäta material används ofta ett vattentätt membran eller en vattentät beläggning. Det kan vara en tunn film eller ett lager av material som appliceras på yttertyget. Membranet förhindrar att vatten tränger in i tyget, samtidigt som fukt och ånga (svett) från insidan släpps ut och bibehåller komforten för bäraren.

Det finns olika grader av andningsförmåga, beroende på hur snabbt svett kan passera genom materialet. De här byxornas andningsförmåga är över 3000g/m2/d, vilket gör dem idealiska för fysisk aktivitet utomhus, t.ex. skidåkning.

Skidbyxor med justerbar midja, Black, Image Skidbyxor med justerbar midja, Black, Model
Gå till produkt