Färg: Blå

Parkasjacka från Zizzi.

Varm parkasjacka med avtagbar huva med justerbara dragsnören. Jackan har sidofickor med dold tryckknapp, innerficka med dragkedja och stängs med en vattentät tvåvägsdragkedja. Ärmarna har ribbade muddar för att förhindra att vinden tränger igenom.

  • Denna jacka har ett vattenpelartryck på 8 000 mm.

Det vattenpelartryck som anges för jackan är ett mått på tygets vattenavvisande förmåga. Den anger mängden vatten i millimeter som kan pressas mot tyget, innan vattnet börjar tränga igenom.

När det gäller vattentäta material används ofta ett vattentätt membran eller en vattentät beläggning. Det kan vara en tunn film eller ett lager av material som appliceras på yttertyget. Detta membran är utformat för att förhindra att vatten tränger in i tyget, samtidigt som fukt och ånga (svett) från insidan släpps ut och bibehåller komforten för bäraren.

Det finns olika grader av andningsförmåga, beroende på hur snabbt svett kan passera genom materialet. Jackan har en andningsförmåga på upp till 3000g/m2/d, vilket gör den bekväm att bära även i vått och fuktigt väder.

För att säkerställa att en produkt är helt vattentät kan du täcka alla sömmar med en speciell tejp som hindrar vatten från att tränga in. Tejpen förbättrar produktens egenskaper och används vanligtvis för regnkläder, skidkläder och andra funktionella ytterkläder.

För produkter med särskilda egenskaper som vattentäthet och andningsförmåga är det viktigt att behandla plagget på rätt sätt för att säkerställa lång livslängd och prestanda. Tvättanvisningar måste följas noggrant.

Funktionell och lätt parkasjacka, Navy Blazer, Image Funktionell och lätt parkasjacka, Navy Blazer, Model
Gå till produkt
Stickad blus i viskos med ränder, Feather Gray Comb, Packshot
STRAIGHT FIT
Färg: Beige

Pullover från Zizzi.

Mjuk blus i en skön stickad viskoskvalitet med ett dekorativt randigt mönster. Den stickade blusen har en slits i sidan och breda ribbade muddar i ärmslut och nederkant.

Stickad blus i viskos med ränder, Feather Gray Comb, Model Stickad blus i viskos med ränder, Feather Gray Comb, Model
Gå till produkt
Megan jeans med extra hög midja och normal passform, Dark blue, Packshot
MEGAN FIT

Megan jeans från Zizzi.

Supersköna jeans i bomullskvalitet, med stretch och normal passform. Modellen har superhög midja, och passformen är lös runt låren, vaderna och har extra vidd nedtill.

Megan jeans med extra hög midja och normal passform, Dark blue, Model Megan jeans med extra hög midja och normal passform, Dark blue, Model
Gå till produkt
199,95 kr
Färg: Rosa

Mössa från Zizzi.

Fin ribbad mössa med uppvik, stickad i en skön kvalitet med ull och 50 % återvunnen polyester.

Gå till produkt
Leverans: 1-3 dagar