Mjuk skaljacka med avtagbar huva, Dark Grey Melange, Packshot
STRAIGHT FIT
Färg: Grå

Softshelljacka från Zizzi.

Softshelljacka med reflexdetaljer, avtagbar huva och praktiska fickor med dragkedja. Jackan stängs med en vattentät 2-vejs dragkedja, är vindtät, andas och är supervattenavvisande. Den har kardborreknäppning , vindtät trikå med tumhål  och en justerbar dragsko i midjan för ett enkelt sätt att skapa en mer feminin silhuett.

Softshell är ett unikt tyg som är känt för sin flexibilitet, komfort och lätta design. Tyget andas, är vindtätt och vattenavvisande. Sömmarna är inte tejpade, så vid kraftigt regn kan vatten tränga igenom sömmarna.

  • Denna jacka har ett vattenpelartryck på 10 000 mm

Det vattenpelartryck som anges för jackan är ett mått på tygets vattenavvisande förmåga. Den anger mängden vatten i millimeter som kan pressas mot tyget innan vattnet börjar tränga igenom och suga upp det.

När det gäller vattentäta material används ofta ett vattentätt membran eller en vattentät beläggning. Det kan vara en tunn film eller ett lager av material som appliceras på yttertyget. Detta membran är utformat för att förhindra att vatten tränger in i tyget, samtidigt som fukt och ånga (svett) från insidan släpps ut och bibehåller komforten för bäraren.

Mjuk skaljacka med avtagbar huva, Dark Grey Melange, Image Mjuk skaljacka med avtagbar huva, Dark Grey Melange, Model
Gå till produkt
Pullover i viskos med hög hals och dragkedja, Black, Packshot
SLIM FIT
Färg: Svart

2-i-1 vandringsbyxor, Black, Packshot
STRAIGHT FIT
1 199,95 kr
Färg: Svart

2-in-1 vandringsbyxor från Zizzi.

Praktiska vandringsbyxor med avtagbara ben så att de även kan användas som shorts. Kvaliteten är stretchig och vattenavvisande och på knäna, nederdelen och insidan av underbenet är tyget extra slitstarkt. Byxorna har sidofickor med dragkedja, elastiskt midjeband med dragkedja och knapp samt kardborreknäppning nedtill på benet. Bekväma 2-in-1 byxor för en aktiv livsstil.

2-i-1 vandringsbyxor, Black, Image 2-i-1 vandringsbyxor, Black, Model
Gå till produkt
Leverans: 1-3 dagar