Softshelljacka med avtagbar huva, Poppy Red, Packshot
STRAIGHT FIT
Färg: Röd

Softshelljacka från Zizzi.

Bekväm och funktionell softshelljacka som är väldigt vattenavvisande och andningsbar. Jackan har en avtagbar huva med dragsko, ärmar med kardborreband och fickor i sidan. Den stängs med en dragkedja framtill. 

Jackan har en vattenpelare på 10 000 mm, vilket gör produkten mycket motståndskraftig mot extrema väderförhållanden. Vattentålighet mäts i den mängd vatten, i mm, som kan pressas på materialet innan vattnet kan tränga igenom. Vattentäta tyger tillverkas genom att laminera eller täcka materialet med ett vattentätt membran.

För att säkerställa att en produkt är helt vattentät kan alla sömmar täckas med en speciell tejp för att förhindra att vatten tränger in. Tejpen förbättrar produktens egenskaper och används vanligtvis för regnkläder, skidkläder och andra funktionella ytterkläder.

Softshelljacka med avtagbar huva, Poppy Red, Model
Gå till produkt
Träningstights med 3/4-längd, Black, Packshot
SLIM FIT
Färg: Svart

Träningstights från Active by Zizzi.

Superstretchiga träningsbyxor i 3/4-längd, med en kroppsnära passform och god rörelsefrihet. De har en bred resår midja och är tillverkade i en enkel design.

Träningstights med 3/4-längd, Black, Model Träningstights med 3/4-längd, Black, Model
Gå till produkt
Lång sweatshirt med 1/2-ärmar, Black, Packshot
STRAIGHT FIT
Färg: Svart

Sweatshirt från Active by Zizzi.

Sportig tröja i bekväm sweatshirtkvalitet med 1/2 ärm och rund hals. Den har en lös passform med sportigt texttryck på ärmkanten och i fållen.

Lång sweatshirt med 1/2-ärmar, Black, Model Lång sweatshirt med 1/2-ärmar, Black, Model
Gå till produkt
Leverans: 1-3 dagar