Shop The Look

Shop The Look är våra stylisters förslag på genomtänkta outfits som stilsäkert tar dig genom dagen. Här hittar du 8 looks med handplockade produkter som kan inspirera dig till att följa sommarens trender.

Lätt och luftig bomull

Med bomull har du stilen redo för varma dagar. Få ut så mycket som möjligt av värmen genom att välja lätta material och luftiga passformer, på så sätt ser du både bra ut och är behagligt klädd.

Sommaren är på väg

Batik är en av säsongens stora trender och du hittar det på både klänningar och toppar. Med lätta material och coola mönster skapar du en sommaroutfit som sticker ut.

Strålande sommarmönster

Klänningar och toppar som både är fina och lätta är ett måste i garderoben när sommarvärmen kommer. Du kan satsa på färg eller tona ner de strålande mönstren med lugnare nyanser.

Sommarens mönster

Blommiga mönster är här för att stanna! Gör din blommiga look feminin genom att matcha med en topp med spets, eller gör looken mer fräck genom att kombinera mönstret med ett par jeansshorts med rå kant.

Sommargula nyanser

Med sommaren gula nyanser kommer du att stråla som solen. Om du kombinerar en gul blus med ett par denimshorts är du helt klart redo för varmare dagar.

Bedårande spets och snygga färger

Underkläder ska vara behagliga, men det betyder inte att de måste vara tråkiga. Med spets och färger får dina underkläder liv, och har du en härlig sommaroutfit över så kommer du att känna dig vacker från insidan och ut.

Fräscha färger​​​​​​​

Piffa till din look med markanta sommarmönster på både klänningar och toppar. Du kan kombinera din mönstrade topp med ett par enfärgade jeans för att skapa balans och samtidigt följa sommarens stora trend.​​​​​​​​​​​​​​

Klädd för varma tillfällen​​​​​​​

Ska du vara aktiv i värmen passar det bra med träningskläder som andas. Genom att välja ett set med ett fräscht och färgglatt mönster kan du både skapa sammanhållning i din look och få en extra boost av motivation.​​​​​​​