ÖPPET FÖR ANSÖKNINGAR

Gå med i Everyday WomenI praktiken är Everyday Women ett koncept som består av en grupp kvinnor vi pratar med, fotograferar och har löpande samarbeten med. Det finns inga krav på ålder, längd, skostorlek, nationalitet etc. Vem som helst kan ansöka!


Här bjuder vi in er alla - delar med oss av vår värld, men ännu viktigare, låter er vara med och skapa den. Både för att utveckla bättre produkter och för att skapa kampanjer som speglar verkliga kvinnor. Om du har lust och mod att hjälpa oss att skapa inspirerande kampanjer, prova kläder, samtala, delta i fotograferingar och mycket mer - kan du anmäla dig här.

I met a lot of different women and have made friends through Everyday Women. It pushed me to shut down some of my fears and allowed me to realize a girl’s dream: being a model.
Andrea Bunod, FR

Skicka oss lite information om dig själv - och bidra till att forma konceptet

Vi hör av oss när och om det finns ett projekt som passar just dig. Allt du behöver göra är att fylla i viss information om dig själv, samt en kort beskrivning av vem du är och varför du vill gå med. Ju bättre intryck vi får av dig, desto lättare blir det att matcha dig med rätt projekt.

När du ansöker blir du en del av en grupp kvinnor från hela Europa, från olika kulturer, med olika klädstorlekar och från olika yrken - alla kvinnor som vill skapa en lite bättre och lite mer autentisk modevärld. Eftersom vi vill komma ännu närmare dig, och för att vi tillsammans kan bli ännu bättre på det vi gör.

SE EXEMPEL PÅ VAD VI TIDIGARE HAR SKAPAT MED EVERYDAY WOMEN NEDAN: