Hitta din lokala zizzi butik

14 Juni 2021

Nedstängning av fysiska butiker

Det senaste året har varit utmanande på grund av covid-19 och de många restriktioner som det har medfört, vilket har märkts på omsättningen i våra fysiska butiker.

Av den anledningen måste vi tyvärr meddela att alla Zizzi-butiker i Sverige tvingas stänga från och med idag på grund av konkurs. Detta påverkar inte vår webbshop och du kan därför fortfarande handla som vanligt på www.zizzi.se.

Vi undersöker för närvarande möjligheten att öppna några av våra svenska butiker igen och vi kommer att informera om detta så snart som möjligt. Håll ett öga på vår hemsida för de senaste uppdateringarna.

Har du ett presentkort eller ett tillgodokvitto till en Zizzi-butik? Då kan du använda dessa på vår webbshop i stället. Kontakta vår kundtjänst för mer information och vägledning om hur du använder presentkort och tillgodokvitton.

Varor som du har köpt i en fysisk butik kan även returneras via vår webbshop om du har ett kvitto från butiken. Kontakta vår kundtjänst så får du en returetikett via e-post. Kom också ihåg att bifoga kvittot i returpaketet, då det är inte möjligt att returnera varorna utan detta.