Zizzi-butik

Västerås

Zizzi Västerås ligger i Västmanland och är beläget i regionens största köpcentrum Erikslund Shopping Center med över 6,5 miljoner besökare per år.
Zizzi - Erikslund
721 38 Västerås
Hitta
Öppettider:
Måndag
10:00 - 20:00
Tisdag
10:00 - 20:00
Onsdag
10:00 - 20:00
Torsdag
10:00 - 20:00
Fredag
10:00 - 20:00
Lördag
10:00 - 18:00
Söndag
10:00 - 18:00

...

Erikslund Shopping Center ligger vid E18, som går mellan Stockholm och Oslo, strax utanför Västerås. I köpcentret kan du välja mellan över 80 olika svenska och internationella butiker, både stora kedjor och mer nischade butiker. Du hittar Zizzi på andra våningen bland många andra klädbutiker för kvinnor. Om du blir hungrig kan du stilla hungern i köpcentrets Food Court.

Öppettider och parkering

Zizzi i Erikslund Shopping Center har öppettider mellan 10.00 och 20.00 på vardagar och mellan 10.00 och 18.00 på lördagar och söndagar. Öppettiderna kan dock variera vid högtider och du bör därför kontrollera tiderna på köpcentrets hemsida.

Om du tar bilen behöver du inte oroa dig för parkering, eftersom du kan använda en av de 3 500 parkeringsplatserna. För dem som väljer kollektivtrafik går stadsbussarna regelbundet från Västerås och stannar precis utanför köpcentret.

 

Snygga och trendiga damkläder i stora storlekar

 

I vår Zizzi-butik hittar du ett brett utbud av trendiga Zizzi-styles året runt. Vår personal är redo att hjälpa dig att hitta rätt storlek och passform för din kroppstyp. Vi vet att ingen kvinna är den andra lik, så vi har ett brett utbud av jeans, blusar, skjortor, klänningar i stora storlekar och mycket mer, så det finns något för alla.

Om du behöver hjälp med att sätta ihop rätt outfit eller få stylingtips finns vår vänliga personal alltid till hands för att hjälpa dig. De är utbildade och vet allt om det senaste modet.

 

Vi ser fram emot att träffa dig på Zizzi Västerås

 

På Zizzi har vi klätt kurviga kvinnor under många år och oavsett syfte är vår personal redo att ge råd och vägledning.

När du väl har kommit till Erikslund Shoppingcenter kan du ta dig tiden att utforska de två våningarna och kanske avsluta med ett besök på ett av kaféerna.

Vi ser fram emot att träffa dig på Zizzi Västerås!