Zizzi-butik

Burlöv

Zizzi Burlöv ligger i köpcentret Burlöv Center, där du kan shoppa, umgås och roa dig i många olika butiker, restauranger och kaféer.
Zizzi - Burlöv
232 37 Arlöv
Hitta
Öppettider:
Måndag
10:00 - 20:00
Tisdag
10:00 - 20:00
Onsdag
10:00 - 20:00
Torsdag
10:00 - 20:00
Fredag
10:00 - 20:00
Lördag
10:00 - 18:00
Söndag
10:00 - 18:00

...

Burlöv Center ligger strax utanför Malmö och är ett av Skånes mest tillgängliga köpcentrum. Alla affärer och restauranger ligger på bottenvåningen, vilket gör den särskilt tillgänglig för personer med nedsatt rörlighet. Köpcentret erbjuder butiker inom mode, sport och fritid, hälsa och skönhet, elektronik och mycket mer.

Långa öppettider och gratis laddstationer

På Zizzi i Burlöv Center står vår personal redo att välkomna dig från måndag till fredag mellan 10:00 och 20:00 och från lördag till söndag mellan 10:00 och 18:00. När det gäller helgdagar kan det vara eventuella ändringar i öppettiderna och vi hänvisar dig då till köpcentrets hemsida.

Om du tar bilen till Burlöv Center kan du använda en av de 1600 parkeringsplatserna gratis. Om du har en elbil kan du ladda den gratis. Om du i stället använder kollektivtrafik kan du antingen ta regionbuss nr 160 eller så är det endast en promenad på 2 minuter från tågstationen i Burlöv.


Damkläder i stora storlekar hos Zizzi i Arlöv

Zizzi är en av de ledande butikerna som erbjuder kläder i stora storlekar, och det är vi mycket stolta över. Vår trevliga personal är alltid redo att välkomna dig och inte minst hjälpa dig att hitta det du söker. Vi är alltid uppdaterade på de senaste trenderna och vet hur man klär sig för din kroppstyp.

PPå Zizzi hittar du alltid ett brett sortiment av damkläder i stora storlekar, som inkluderar toppar, blusar, skjortor, jeans, klänningar och mycket mer i olika passformer och material. Så vi har säkert något som passar dig!


Vi ses på Zizzi i Burlöv Center

Nu när köpcentret erbjuder mer än bara shopping kan du kombinera ditt besök på Zizzi med en bit mat på en av restaurangerna, eller en kaffe på ett av kaféerna. På så sätt kan du snabbt göra det till en liten utflykt med familjen eller en vän.

Vi ser fram emot att träffa dig på Zizzi i Burlöv!