Zizzi-butik

Väla

Zizzi Väla ligger i ett av Sveriges mest populära och välbesökta köpcentrum, Väla Centrum som har vunnit priser för välbefinnande, service och tillgänglighet och som har 12 miljoner besökare varje år.
Zizzi - Väla
254 69 Ödåkra
Hitta
Öppettider:
Måndag
10:00 - 20:00
Tisdag
10:00 - 20:00
Onsdag
10:00 - 20:00
Torsdag
10:00 - 20:00
Fredag
Stängt - 20:00
Lördag
10:00 - 18:00
Söndag
10:00 - 18:00

...

Väla shoppingcenter ligger 6 km från Helsingborg, mellan motorvägarna E4 och E6. Här finns ett brett utbud av butiker, restauranger och kaféer. Du kan hitta både mindre lokala butiker och stora butikskedjor som erbjuder allt från elektronik och mat till mode, skönhet och sport. Zizzi ligger nära Gamla torget och du kan använda ingång 3 eller 4

Långa öppningstider

På Zizzi i Väla Centrum står vår personal redo att ta emot dig på vardagar mellan 10.00 och 20.00 och under helgen mellan 10.00 och 18.00. På helgdagar kan det förekomma ändringar, här hänvisar vi till Väla Centrums hemsida.

Kommer du med bil finns det gott om parkeringsplatser. Du kan använda en av de 6 000 parkeringsplatser som hör till köpcentret utan kostnad. Dessutom kommer det att finnas 154 laddningsstationer för elbilar.

 

Stort utbud av damkläder i större storlekar i Väla Centrum

 

Oavsett om du har något specifikt i åtanke eller inte är vår personal redo att hjälpa dig. Vi hjälper dig att hitta din perfekta passform och storlek och gör vårt bästa för att du ska gå härifrån med en fantastisk upplevelse.

På Zizzi i Väla hittar du ett brett utbud av damkläder i större storlekar för vardag och fest. Vi tar hänsyn till dina behov och eventuella önskemål om din look. Vi har olika typer av jeans, toppar, blusar, skjortor, klänningar och mycket mer. Du kommer med största sannolikhet att hitta något faller dig i smaken.

Om du hellre föredrar att göra dina inköp online kan du använda vår tjänst Click & Collect. När du har hittat de varor du letar efter kan du handla online så levererar vi dem till butiken där du enkelt kan hämta ut dem.

 

Besök Zizzi i Väla

 

Vi är stolta över att vara en av de ledande aktörerna inom damkläder i större storlekar, och vår erfarna personal är redo att vägleda dig och hjälpa dig att hitta exakt det du söker.

Eftersom butiken ligger i Väla Centrum har du gott om möjligheter att fortsätta runt till de andra butikerna eller kanske avsluta på något av alla kaféer eller restauranger.

Vi ses på Zizzi i Väla!