Så använder du färgglada strumpbyxor

Så använder du färgglada strumpbyxor

Färgade strumpbyxor som piffar upp din outfit

Det finns alltid en anledning till att sätta på sig en klänning, och ibland kan du behöva ett par strumpbyxor under. Om du vill liva upp din outfit är ett par färgade strumpbyxor för dam definitivt rätt väg att gå.


Oavsett om du ska gå på fest eller bara tillbringa dagen på kontoret kan ett par färgade plus size-strumpbyxor pigga upp din outfit. Det är en trend som vuxit fram under de senaste åren och vi ser den överallt – från de stora modehusen till sociala medier och runt om i stadsbilden.


Du kan egentligen bära de färgglada strumpbyxorna precis som du vill. Det finns inga regler och inga gränser. Men om du vill ha våra tips på hur de ska användas, kan du läsa mer här nedan.

Röda strumpbyxor

Ett par röda strumpbyxor är förstås ett självklart val för vintern, speciellt när julfesten står för dörren. Kombinera till exempel en sammetsklänning med röda strumpbyxor och du har en outfit som gjord för vinterns festligheter. Lägg till ett par stilettklackar, och du är redo att gå på fest.


Lila strumpbyxor

Du kan med enkelhet bära ett par färgade strumpbyxor i lila till vardags. Prova till exempel att kombinera de lila strumpbyxorna med en klassisk skjortklänning. På så sätt får du en outfit som både är elegant och feminin. Om du lägger till ett par läderstövlar ger du din look en tuffare karaktär, och om du kombinerar den med ett par sneakers blir den mer avslappnad.


Blå strumpbyxor

Blå är en klassisk och elegant färg – den kan aldrig gå fel. Den klassiska svarta klänningen kan få nytt liv, och en klänning i en blå nyans kan få en extra dimension med ett par blå strumpbyxor som komplement. Om du vill behålla den eleganta stilen är blå strumpbyxor definitivt rätt väg att gå.


Hudfärgade strumpbyxor

De mest traditionella strumpbyxorna är de ”hudfärgade”. De finns i olika toner för att passa just dina ben. Dessa strumpbyxor fungerar för alla tillfällen. Just för att de har samma nyans som din hud kan du kombinera dem med olika färger. Det är bara din fantasi som sätter gränser.


Glittriga strumpbyxor

För en extra festlig look kan du bära ett par glittriga strumpbyxor under klänningen. De sätter pricken över i:et på varje festlig look. Det spelar ingen roll om du kombinerar dem med en enkel klänning, en mönstrad klänning eller till och med en glittrig klänning. De ger bara mer attityd och stil till din outfit.


Mönstrade strumpbyxor

Om du vill hålla dig till de klassiska svarta strumpbyxorna kan du uppdatera dem genom att välja ett par mönstrade strumpbyxor. Ett par mönstrade strumpbyxor ger en enkel klänning det där lilla extra. Dessutom kan du välja det mönster som passar ditt humör och din stil.


Gröna strumpbyxor

De gröna strumpbyxorna är mer diskreta, så om du vill ute efter mer neutrala strumpbyxor kan du prova dem. Du kanske har en klänning som är färgstark i sig själv, där kan du ge din outfit en liten twist genom att använda ett par mörkgröna strumpbyxor i stället för de klassiska svarta.


Färgglada strumpbyxor utan fot

Du kanske föredrar leggings framför strumpbyxor, och det är tur att du kan bära de färgglada fotlösa strumpbyxorna på exakt samma sätt som de traditionella färgade strumpbyxorna. Att bära ett par färgade leggings under klänningen har samma positiva effekt som att bära strumpbyxor.

Du kan bära de färgglada strumpbyxorna precis som du vill. Det finns inga regler och inga gränser

Kontrollera strumpbyxornas denier

Om du har fått inspiration till att använda färgstarka strumpbyxor i din outfit är det bra att hålla ett öga på strumpbyxornas densitet – även kallad denier. Ju färre denier, desto tunnare är strumpbyxorna. Det betyder även att om du till exempel bär ett par strumpbyxor i 40 denier, som är bland de tunnaste, kommer färgen också att vara mindre tydlig när du bär dem. Om du däremot väljer ett par färgade strumpbyxor i 100 denier kommer färgen att framträda mer. Så tänk på det när du letar efter färgade strumpbyxor i plus size.

Det är en trend som har vuxit under de senaste åren, och vi ser den på flera ställen