Skjortor

Här hittar du ett stort utbud av skjortor från Zizzi

Filtrera Återställ
Välj alla Välj bort alla
Färg
 • (4)
 • (1)
 • (2)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (2)
 • (2)
Välj alla Välj bort alla
Storlek
 • (10)
 • (10)
 • (7)
 • (12)
14 produkter

Eleganta och prisvärda skjortor i stora storlekar

Det tidlösa och eleganta plagget skjortan är en favorit bland många kurviga kvinnor. Många tjejer och kvinnor med kurvor känner sig nämligen bekväma i skjortor tack vare att de inte bara kan accentuera formerna hos stora kvinnor utan också tona ned dem. En längre skjorta med lösare passform ger till exempel en bekväm och avslappnad stil med mindre fokus på kroppens former medan en kortare skjorta i stället framhäver det kvinnliga på ett vackert sätt.

Vi erbjuder dig ett stort utbud av både långa och korta skjortor, klassiska och eleganta skjortor för formella tillfällen, mönstrade modeller med exempelvis blommor för en extra feminin look och läckert stilrena skjortklänningar. Oavsett vilken storlek du har kan du vara säker på att vi har ett varierat utbud av plus size skjortor för dig att välja mellan.

Skjortor till alla outfits

En snygg skjorta kan bäras till alla underdelar, såväl kjol som byxor, jeans, leggings och jeggings, och kan enkelt kläs både upp och ner. Den mest klassiska outfitten med skjorta är väl den med ett par jeans, men detta klassiska plagg kan egentligen matchas med allt i många olika styles. En skjorta i oversize i större storlek passar till exempel alldeles utsökt med ett par leggings eller jeggings och en kortare skjorta är riktigt söt och feminin till en kjol. För arbetet kanske en enfärgad modell i vitt, rosa eller ljusblått med långa ärmar är det bästa valet (med kavaj blir din look riktigt elegant!), medan du för det mer festliga tillfället gärna kan välja en vackert mönstrad modell med fina detaljer. Vad du än letar efter tror vi att du hittar en favorit i vårt utbud av skjortor för stora tjejer. Känner du att du behöver lite inspiration och tips på hur du kombinerar skjortor med underdelar, titta på våra modellbilder under respektive produkt!

När du ändå är inne och tittar på våra skjortor för stora kvinnor kan vi tipsa om våra tunikor och klänningar i storlek 42-56. Kanske hittar du inte ditt nya favoritplagg bland våra skjortor, utan i stället i någon av våra relaterade kategorier av kläder i stora storlekar?

Skötselråd för skjortor

Våra skjortor i plus size (storlek 46-52) är i mjukaste bomull, eventuellt med inslag av exempelvis elastan för en ökad stretch och formbarhet. För att bomullen ska behålla sin kvalitet så länge det bara är möjligt rekommenderar vi att du tvättar i låga grader. Rekommenderat gradantal, oavsett skjortan är i endast bomull eller är tillverkad i en blandning av olika material, är normalt 30 eller 40 grader. Ju mildare temperatur, desto bättre, och se också till att följa skötselråden när det gäller strykning.­

Skjortor för stora kvinnor hos Zizzi

Här på Zizzi har du ett omfattande sortiment av skjortor i stora storlekar och detta till priser som ger dig mycket mode och kvalitet för pengarna. Vi vill att du ska bli helt nöjd med ditt köp och därför erbjuder vi 14 dagars returrätt på alla varor. Du provar dina plus size kläder på Zizzi.se i lugn och ro hemma, och är du inte 100% nöjd gör du enkelt en retur. Det ska vara enkelt att handla skjortor för kvinnliga kurvor på nätet och förutom returrätten erbjuder vi tips och råd via kundtjänst. Slå oss en signal för att få kontakt med kunniga och serviceinriktade medarbetare.