Zizzi konceptet

Zizzi konceptet

Zizzi är med mer än 120 butiker är vi marknadsledande i Skandinavien med en stor varumärkeskännedom. Vi är det snabbast växande klädmärket för kurviga kvinnor i Norden, och arbetar därför med att nu också expandera till andra delar av Europa, och i takt med det utveckla vår plattform för e-commerce.


Zizzi är mycket mer än kollektioner och kampanjer - det är ett totalkoncept som sträcker sig över attraktiva franchise-möjligheter med sälj- och inköpsbackup, butiksaktiviteter, personalutbildningar, marknadsföring, PR och mycket mer.


Zizzi har dessutom utvecklat sitt eget butiksinventar som utöver att ge kläderna optimal disponering, bygger på önskan att ge våra kunder en ultimat butiksupplevelse - både i förhållande till butikens sortimentet, servicenivå och den allmänna stämningen som man får när man går in i en Zizzi-butik.


När våra kunder besöker en Zizzi-butik är det avgörande att de alltid känner sig välkomna och att de är i professionella händer. Stämningen i butiken ska vara inbjudande och varm och kunderna ska alltid uppleva att de får en bra och seriös service som de kan lita på.