BLACK WEEK

BLACK WEEK

Få en överblick över alla aktuella erbjudanden under Black Week.

Black Week-erbjudanden
Nya erbjudanden hela veckan

Följ hela veckan! Vi värmer upp inför Black Friday med nya rabatter varje dag! Club Zizzi-medlemmar får förtur till alla galna Black Friday-erbjudanden! Gå med idag för att få tidigare åtkomst.

Följ hela veckan! Vi värmer upp inför Black Friday med nya rabatter varje dag! Club Zizzi-medlemmar får förtur till alla galna Black Friday-erbjudanden! Gå med idag för att få tidigare åtkomst.

Black Week 2023

Om du gillar att fynda är du säkert bekant med årets stora shoppingdag – Black Friday. Black Friday är utan tvekan Sveriges största shoppingdag för både fysiska butiker och webbutiker.

Black Friday, som alltid är den fjärde fredagen i november, har blivit ett alltmer populärt fenomen de senaste åren och är ofta startskottet för julhandeln runt om i världen. På Zizzi är vi självklart också med – du kan läsa mer om detta på vår sida om Black Friday 2023.

På senare tid har dock fler och fler butiker tagit Black Friday-konceptet till en ny nivå och utvidgat det från att bara pågå i 24 timmar till att äga rum under flera dagar. Erbjudandena börjar vanligtvis måndagen före Black Friday och pågår fram till den stora dagen, därav namnet Black Week.

Nya erbjudanden hela veckan

Här hos Zizzi kan vi verkligen se fördelarna med Black Week. Du har mer tid att njuta av de fantastiska erbjudandena, du kan spara ännu mer pengar och vi kan ge dig fler rabatter och nedsatta priser. Det finns ingen anledning att vänta, så nu har du chansen att delta i firandet av Black Week både online och i våra fysiska butiker.

I år börjar Black Week söndagen den 19 november, och för att se till att du får ut så mycket som möjligt av kampanjfesten fortsätter vi fram till söndagen den 26 november. Detta betyder att vi har Black Weekend också – och vi kan knappt vänta! För vi kan inte tänka på mycket som är bättre än en hel vecka med bra erbjudanden på plus size-kläder.

Black Week i Zizzis fysiska butiker

Vi kan garantera att våra butiker kommer att vara fyllda med fantastiska varor till bra priser under hela Black Week 2023. Oavsett vilken dag du kommer förbi finns vi på plats med massor av erbjudanden och vägledning om hur du hittar det som passar just dig – oavsett om det är en vinterjacka, en klänning till årets julfest eller något helt annat!

Tidigare har Black Friday varit en tid då det kan vara trångt i butikerna och detta beror på att det är en så kort tidsperiod där alla ska få tag på samma erbjudanden. Under Black Week är i stället kampanjerna utspridda över flera dagar, vilket innebär att det inte blir lika många kunder samlade på en gång. Detta innebär även att vi kan ta bättre hand om varandra.

Vi rekommenderar dock att du kommer i god tid om du till exempel är ute efter ett speciellt erbjudande i en av våra fysiska butiker. På så sätt är det mer sannolikt att du får det du vill ha.

Hitta bra erbjudanden online på kläder i plus size till kvinnor

Black Week kommer självklart även firas här på Zizzi.se. Vi har utvalda varor som endast kan köpas online och inte i våra fysiska butiker, så det kan verkligen löna sig att hålla utkik i webbshoppen.

När du handlar på nätet behöver du inte stå i kö eller ta dig till en fysisk butik för att kunna lägga vantarna på de populära varorna. Du kan göra det i lugn och ro i soffan, oavsett om du föredrar att använda din smartphone, surfplatta eller dator. Dessutom kan du välja att få varorna levererade direkt till dörren – det blir inte mycket enklare!

Värm upp inför Black Friday

Det kan vara en bra idé att förbereda sig lite innan den stora Black Week-rean börjar. På så sätt sparar du massa tid samt gör det enklare för dig att köpa dina plus size-kläder för kvinnor.

Favoritlistor

Inne på Zizzi.se har du möjlighet att göra en personlig lista över alla dina favoritprodukter. Innan Black Week börjar kan det vara en bra idé att kika igenom de olika kategorierna och när du hittar en produkt som du gillar och gärna vill ha kan du klicka på det lilla ”hjärtat”. Då hamnar produkten på din personliga favoritlista som du kan ta fram när erbjudandena gäller och du kan då köpa produkterna till ett rabatterat pris.

Få önskelistor

Kanske har du en familjemedlem eller vän som har plus size-kläder från Zizzi på sin önskelista till jul? Då är det en bra idé att få in önskelistor i god tid så att du kan se om du kan hitta den perfekta julklappen bland de fantastiska erbjudandena under Black Week. Det kan ju vara så att det står en skjorta i stora storlekar eller ett par plus size-jeans för kvinnor på önskelistan.

Håll ett öga på våra nyhetsbrev och sociala medier

Du kan också börja förbereda dig för Black Week genom att gå med i Club Zizzi. Då är du säker på att vara en av de första som får reda på de fantastiska erbjudandena innan de börjar. Naturligtvis får du också alla andra fördelar med ett Club Zizzi-medlemskap: en födelsedagspresent, 100 dagars gratis retur, tillgång till tävlingar och mycket mer.

Om du följer oss på Facebook och Instagram ser vi också till att hålla dig uppdaterad kring vad som händer både online och i våra fysiska butiker. Naturligtvis kan du också använda våra sociala medier för att inspireras av både oss och några av våra kunder.

Samma fördelar som vanligt

När du handlar hos Zizzi under Black Week – oavsett om det är online eller i en fysisk butik – är det samma fantastiska villkor som vanligt som gäller. Det betyder bland annat att du fortfarande kan välja att få dina varor levererade till din dörr, till närmaste Zizzi-butik eller ett ombud när du handlar online. Naturligtvis har du fortfarande möjlighet att returnera eller byta dina varor om du ångrar ditt köp. När du är medlem i Club Zizzi har du till och med 100 dagars fri retur. Så du kan enkelt göra fantastiska fynd under Black Week och samtidigt få snabb leverans och enkel retur!