Black Friday

Nedräkningen till Black Friday har börjat

Gå med i Club Zizzi i dag och bli först med att få nya erbjudanden!

Black Friday 2024 hos Zizzi

Gör dig redo för det stora Black Friday-racet hos Zizzi där det kommer att svämma över med fantastiska erbjudanden på kläder i stora storlekar, det får du bara inte missa. Om du drömmer om att få julklappsinhandlingen överstökad i god tid, så är Black Friday det perfekta tillfället att köpa mer, för mindre pengar.


Om du håller dig vaken till midnatt kan du på den här sidan shoppa alla våra Black Friday-erbjudanden i lugn och ro hela natten. Du får goda chanser att få tag på precis det du önskar dig. Är du medlem i Club Zizzi kan du helt exklusiv få åtkomst till rean redan från onsdag kl 19:00.


Nya erbjudanden hela veckan

På Zizzi älskar vi Black Friday och bra erbjudanden, det firar vi förstås hela veckan med Black Week. Vi börjar redan söndagen 23 november och slutar först söndagen 29 november. Under hela veckan kommer det att komma nya, spännande erbjudanden varje dag.


Black Week är alltså vårt sätt att värma upp inför Black Friday. Håll bara ett öga på zizzi.se, där vi varje dag kommer uppdatera erbjudandena. Du kan också anmäla dig till Club Zizzi, så blir du en av de första att få vårt nyhetsbrev alla nya erbjudanden.


Om du inte kan vänta till den stora shoppingdagen med Black Friday-erbjudanden och rabatter kan du alltid kolla in alla bra erbjudanden vi har året runt på Zizzi.se. Hos Zizzi kan du göra många bra fynd som är skräddarsydda efter din stil! Gå inte miste om våra reavaror i stora storlekar!


Black Friday 2024

Hos Zizzi ser vi fram emot Black Friday, och om du känner likadant har du säkert redan börjat fundera över vad du ska shoppa på den stora dagen. Black Friday är ett amerikanskt fenomen, men under de senaste 5 åren har det blivit otroligt populärt, inte bara i USA, utan även i resten av världen och inte minst i Sverige.


När är Black Friday?

Black Friday går av stapeln samma dag varje år, nämligen fredagen efter Thanksgiving i november. I år är det fredagen den 29 november 2024. Dagen infaller så att det passar perfekt att göra sina julklappsinköp då, och därför har det i USA varit den största och mest intensiva shoppingdagen på hela året sedan 2005.


Rea med ett brak

På Black Friday spetsar butiker och webbshoppar till sina erbjudanden så till den grad att det förväntas bli långa köer överallt i storstäderna och man får därför samla tålamod om man ska bege sig ut på jakt efter ett bra erbjudande. Det betyder också att du måste vara snabb online om du vill få tag på något särskilt som är extra nedsatt på Black Friday.


Var med på årets stora shoppingdag!

Alla älskar väl att spara pengar? Därför är det inte så konstigt att vi har anammat Black Friday som en återkommande tradition varje år. Det är också en unik möjlighet för alla butiker att dra i gång julhandeln, samtidigt som det gynnar dig som konsument.


Hos Zizzi vill vi också vara med på Black Friday 2024, men vilka erbjudanden vi kommer att ha kan vi avslöja först på själva dagen. Du kan dock förvänta dig massor av bra rabatter på i stort sett alla våra plus size-varor, så du kan se fram emot våra Black Friday-deals.


lack Friday är verkligen en festdag för shoppingglada människor, och om du inte orkar med de kilometerlånga köerna i butikerna kan du bara luta dig tillbaka i soffan där hemma och göra ett plus size-kap här i vår webbshop. Vi bjuder gärna in dig till vassa Black Week-erbjudanden!


Förbered dig inför Black Friday 2024

Har du tittat ut något hos oss som du bara måste få tag i på Black Friday, men orkar du inte med tanken på stress och kaos? Då finns det några saker du kan göra för att förbereda dig. När du är lite förberedd är chansen större för att du får tag på det du önskar dig, oavsett om du handlar i butik eller på nätet.


Först och främst är det en bra idé att i förväg bestämma dig för vad du ska leta efter. Det blir snabbt ont om tid att lägga flera timmar på att överväga detta, för då försvinner alla bra erbjudanden framför näsan på dig. Om du väljer att handla i de fysiska butikerna behöver du sätta av gott om tid. Förvänta dig att behöva stå i kö, och att det är en bra idé att dyka upp i god tid.


Hitta perfekta julklappar och adventspresenter

Kanske älskar du själv plus size-kläder från Zizzi, och kanske känner du någon annan som gör det. I så fall är Black Friday en perfekt möjlighet att kryssa av några bra julklappar till någon du tycker om!


Hos Zizzi kan du vältra dig i kläder för stora damer som är modemedvetna och inte vill kompromissa med designen bara för att det är stora storlekar. Vi erbjuder allt från blusar och toppar till jeans, kjolar, klänningar, sportkläder och underkläder. Alltihopa i plus size-storlekar som smickrar kvinnokroppen på bästa sätt. Om du skulle vara osäker på storleken kan du ta hjälp av vår storleksguide. Hos Zizzi vet vi att det kan vara svårt att köpa kläder till andra, om man inte har något specifikt att gå efter. Vi vet dock också att det kan vara svårt att låta bli, för med våra Black Friday-erbjudanden kan du spara mycket pengar.


Om du är osäker på huruvida du ska köpa en klänning eller en ny jacka, så kanske det är lättare för dig att hitta några fina accessoarer. I utbudet av accessoarer kan du hitta en fin adventspresent som kommer att skapa värme i den kalla och mörka decembermånaden. Välj en vacker halsduk eller ett par mjuka strumpbyxor. Möjligheterna är många.


Vi ses på Black Friday hos Zizzi!

Hos Zizzi ser vi fram emot en riktig brakfest med erbjudanden! Den stora shoppingdagen klär dig från topp till tå med spännande plus size-varor! Du kan vara bland de första att få tillgång till våra erbjudanden och rabatter genom att anmäla dig till Club Zizzi. Vi ses hos Zizzi!