Hos Zizzi designar vi för att framhäva dina vackraste sidor. Du skall kunna känna dig bekväm, ha det kul och njuta av det fantastiska med att vara kvinna varje dag, oavsett vilken stil du har. Därför har vi samlat fem stylingtips för hur du tar fram det bästa och vackraste hos dig själv.

PERSONLIGT STYLING-TIPS #1

SHOW OFF

Om du vill framhäva överkroppens feminina linjer eller kanske bara fokusera på något annat än bysten, välj då en topp med antingen en V-ringning eller en rundad hals, så dina fina nyckelben får den uppmärksamhet de förtjänar.

SE STYLES

PERSONLIGT STYLING-TIPS #2

NEVER COVER FULLY UP

Om det är en del av din kropp du vill framhäva lite extra kan du göra det med vacker, feminin spets. Täck aldrig din kropp, lek med underbara spetsplagg för att lägga fokus på det du gillar mest med din kropp.

SE STYLES

PERSONLIGT STYLING-TIPS #3

THE RIGHT BRA

Oavsett vilken storlek av byst du har är rätt behå avgörande. Det spelar heller ingen roll om det är enkel BH att bära under en T-shirt eller en BH med många, fina detaljer. Har du väl hittat rätt BH, får du här ett litet tips för att bysten ska synas från sin bästa sida: När du har tagit på dig din BH kan du genom att lätt lyfta bröstet från utsidan och in, se till att de ligger skönt i kupan och på så vis framhäver du bystens vackra kurvor.

SE STYLES

PERSONLIGT STYLING-TIPS #4

ROCK THE ROBE

Ett bälte kan utföra små mirakel för de flesta. Med ett bälte kan du markera din midja och skapa underbara former. Har du en lång överkropp är ofta ett brett bälte väldigt smickrande. Om du å andra sidan har en relativt lång underkropp kan ett smalt bälte vara ett val som faller dig i smaken.

SE STYLES

PERSONLIGT STYLING-TIPS #5

DRESS FOR YOUR OWN PROPORTIONS

Ibland förälskar vi oss i en stil, en trend eller en silhuett. Men kom alltid ihåg att arbeta med en trend som du känner dig bekväm i. Många tycker om att jobba med sin stil efter sina proportioner. Till exempel, om du har breda höfter, markera då axlarna, eventuellt tillsammans med ett par utsvängda byxor för att skapa harmoniska former.

SE STYLES