Medlemsvillkor

Ball Retail A/S, org. nr. DK26407567, Kløvermarken 29, 7190 Billund (”Ball”) erbjuder en kundklubb benämnd som Club Zizzi (”Club Zizzi”).

Club Zizzi ger tillgång till nyhetsbrev, SMS och servicemeddelanden, exklusiva erbjudanden, inbjuningar till lokala evenemang och happenings, inspiration, stiltips och annan information om bl.a. modetrender inom kläder, huvudbonader, skor och accessoarer som erbjuds av Ball samt andra relaterade produkter.

Club Zizzi är en elektroniskt baserad kundklubb vilket betyder att du som medlem kommer att få all information och material antingen på e-mail eller SMS. Medlemskapet i Club Zizzi är gratis.

Du ska bara anmäla dig genom att uppge en rad uppgifter om dig själv. De uppgifterna kommer att användas för att vi ska kunna leverera Club Zizzis tjänster till dig och så att vi hela tiden kan förbättra och anpassa Club Zizzi på bästa möjliga sätt. ​.

DGenom att acceptera dessa medlemsvillkor, accepterar du samtidigt vår Personuppgiftspolicyn för Ball Retail A/S . Personuppgiftspolicyn kan alltid hittas under domäner www.zizzi.se

Det kan vara nödvändigt eller finnas skäl för Ball att ändra villkoren för medlemskapet i Club Zizzi, såväl som att det kan vara nödvändigt eller finnas skäl för att göra ändringar, justeringar eller anpassningar i Personuppgiftspolicyn. Ball har rätt att genomföra sådana ändringar utan varsel. I händelse av betydande förändringar som är ogynnsamma för dig, kommer du att informeras om detta på e-mail eller SMS.

Du kan alltid avregistrera dig från Club Zizzi genom avregistreringslänken som du hittar i botten av varje e-mail som du mottar från Ball, eller så kan du skicka ett mail till Ball på adressen: nyhedsbrev@zizzi.dk för att avregistrera dig.

Vi hoppas att du kommer att gilla Club Zizzi.

Tävlingsvillkor

– Win a pair of Zizzi Jeans

Denna tävling arrangeras av Ball Wholesale ApS, Kløvermarken 29, DK-7190 Billund, Danmark  | Momsnummer DK14017577. Om du deltar i tävlingen så accepterar du samtidigt nedanstående villkor samt våra medlemsvillkor.
När du anmäler dig till tävlingen så blir du automatiskt medlem i Club Zizzi (se medlemvillkor) och kommer att motta ett välkomstmail (om du inte redan är medlem i Club Zizzi)
Tävligen är inte köpsbetingad och hålls från 25/01-26/02 2018.
När du registrerar dig i Club Zizzi så deltar du i lottdragningen om ett av de angivna priserna. Priserna har ett totalt värde av 900 DKK.
Priset kan inte bytas mot kontanter eller annat.

Vinnaren dras så snart som tävlingen är slut.
Vinnaren får direkt besked via mail som skickas ut till den mailadress du registrerat ditt deltagande med. Om vinnaren inte besvarar mailet från Zizzi inom 14 dagar från det att mailet skickats, så är Zizzi berättigad till att välja en annan vinnare genom lottdragning.
Genom att delta i tävlingen så accepterar du samtidigt villkoret att vi offentliggör ditt namn på Zizzis hemsida, nyhetsbrev och på våra sociala medier – om du nu skulle vara den lyckliga vinnaren.
Zizzi förbehåller sig rätten att stoppa/pausa tävlingen helt eller delvist, om det uppstår svårigheter som utgör en fara för tävlingens integritet. Detta kan bli aktuellt i samband med tekniska eller juridiska orsaker som gör att tävlingen inte kan genomföras på ett föreskrivet försvarligt sätt.