Julens bytesservice

Julen varar länge... Därför har vi givetvis förlängt bytesrätten! Alla presenter som köpts mellan den 1 november och 24 december kan bytas fram till 23 januari 2022.

Presenter köpta i butik

Presenter som köpts i butik kan bytas eller returneras kostnadsfritt i alla Zizzi-butiker mot uppvisande av byteslapp eller kvitto.

Presenter som köpts på hemsidan

Presenter som köpts på vår hemsida kan bytas och returneras i alla Zizzi-butiker mot uppvisande av kvitto. Presenterna ska returneras till vårt lager – köparen har fått en returetikett med i paketet. Om mottagaren inte längre har returetiketten, vänligen kontakta vår kundtjänst som hjälper dig att få en ny.
Beloppet återbetalas direkt till köparen, och returfraktkostnaderna på 99 kr. dras av från detta belopp.

När du handlar i vår webbshop i december får du automatiskt ett bytesmärke med för varje vara du köper. Bytesmärke är ett klistermärke som du kan använda för att täcka priset om du ger bort varan som en julklapp.

Om mottagaren vill returnera julklappen med ett bytesmärke online gäller samma villkor som för alla andra varor som köpts på vår hemsida.

Förlängd fri returperiod för Club Zizzi-medlemmar

Har du turen att ha fått presenten av en Club Zizzi-medlem? Då gäller förstås de 100 dagarna med fri retur även för presenten du fick.