JEANSGUIDE

Har du ett par favoritjeans från Zizzi? Våra modeller har fått nya namn och det har tillkommit ännu fler.
Hitta din perfekta passform med hjälp av vår Jeans Converter.

Gemma

REGULAR LEGS,
HIGH WAIST AND CURVY HIP

Säg hej till Gemma som alltid vet hur man ska klä sig för att se så bra ut som man kan. Gemma är din nya bästa vän om du har kurviga höfter och gärna vill ge intrycket av längre ben - och ärligt talat: vem vill inte det?

SHOPPA NU

Nille

EXTRA SLIM LEGS,
HIGH WAIST AND CURVY HIP

Nille är din långbenta, feminina och trendiga väninna. Nille kommer att göra benen långa och man ser henne ofta på kontoret i kombination med en ren, krispig t-shirt eller en oversize herr t-shirt.

SHOPPA NU

Amy

SUPER SLIM LEGS,
HIGH WAIST AND CURVY HIP

Amy är den nya vännen i gänget: hon är flexibel och gör allt för at du ska känna dig så bekväm som möjligt. Amy kommer att få dig att glömma allt om dina leggings.

SHOPPA NU

Emily

SLIM LEGS,
REGULAR WAIST AND CURVY HIP

Emily är en cool kollega – hennes stil är klassisk men modern. Hon är alltid välklädd men aldrig tråkig. Hennes normala midja och slanka ben gör Emily till det perfekta valet till din kontor-outfit såväl som till familjemiddagen.

SHOPPA NU

Ellen

BOOT CUT,
HIGH WAIST AND CURVY HIP

Säg hej till Ellen! Ellen är smart och trendig, och får dina höfter att se smalare ut och dina lår längre och slankare med en touch av 70-talets glamour

SHOPPA NU

Sanna

EXTRA SLIM LEG,
REGULAR WAIST AND CURVY HIP

Sanna är din närmsta, modigaste och käraste vän. Sanna ärsexig, utmanande, extra tight och bekväm så hon kommer att kännas som ett andra skinn på dina kurviga höfter och lår.

SHOPPA NU