Varor som är köpa i perioden mellan 16/10-18/12 2017 kan returneras till och med 10/1 2018.

BETALNING

HUR KAN JAG BETALA MIN BESTÄLLNING?

I webbshoppen har du möjlighet för att betala med följande betalningsmetoder:

Betalning med betalkort görs krypterat genom en godkänd förbindning via Dansk Internet Betalingsservice (DIBS), som är godkänt av NETS. Vid betalning kommer du behöva ange kortnummer, säkerthetskod och utgångsdatum.

Notera: Har du valt att betala med AfterPay-faktura kommer du att mottaga en speciell faktura via e-mail från dem.


NÄR DRAS BELOPPET FRÅN MITT KONTO?

När du gör din beställning godkänns ditt kort och beloppet reserveras av oss. Betalningen dras först från ditt konto när varan skickas från vårt lager. Du får ett e-mail från oss när det sker.
Likaså kommer du först att motta din faktura från AfterPay när dina varor har skickats.


HUR KAN JAG VETA HUR MYCKET JAG SKA BETALA?

Alla priser som framgår i webbshoppen är inklusive moms. Priserna är endast en inbjudan till dig att ge bud till oss. Innan du godkänner en betalning i Webbshoppen kommer det totala priser inkl. moms och eventuella fraktkostnader och avgifter att framgå.

Om du ändå inte vill genomföra din beställning i Webbshoppen kan du låta bli att godkänna betalningen.

Om du har godkänt en betalning och senare ångrar ditt köp har du rätt som konsument att ångra ditt köp. Se mer om det under Byte och Retur.

Du kommer också motta ett fakturaunderlag till din e-mailadress när beställningen skickas från vårt lager.


KAN JAG FÅ EN KOPIA AV MITT FAKTURAUNDERLAG?

Du kommer att få ett fakturaunderlag på e-mail när varan skickas från vårt lager. Dessutom kan du alltid se, ladda ned och skriva ut ditt fakturaunderlag på www.zizzi.se under  ”Min sida”.


ÄR DET SÄKERT ATT BETALA I WEBBSHOPPEN?

Ja, det är säkert att betala i Webbshoppen då betalningen görs genom en krypterad förbindelse med DIBS som är godkänt av NETS.


AFTERPAY FAKTURA

Vi erbjuder betalning genom faktura i samarbete med AfterPay.
Betalningsvillkor är 14 dagar och en fakturaavgift om 29 kr tillkommer.
För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Fakturan skickas separat.
Vid försenad betalning skickar AfterPay en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Ni debiteras även dröjsmålsränta med 2% per månad från fakturans förfallodag.

Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 180 kr tillkommer. AfterPay kommer att behandla beställarens personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Uppgifter kommer att insamlas och behandlas i syfte att slutföra den aktuella beställningen, identifiera beställaren, genomföra kreditkontroll samt för statistiska syften. Genom att välja betalning genom AfterPay ger beställaren AfterPay rätt att via externa och interna databaser genomföra identifikations- och kreditkontroll.

Zizzi reserverar sig rätten att neka köp eller leverans och ompröva köparens kreditvärdighet.

SPARAR NI MINA BETALKORTSUPPGIFTER?

Nej, dina kortuppgifter sparas inte hos Ball Wholesale ApS.

Dina kortuppgifter handteras av våra betalningsleverantörer DIBS och NETS. Det är därför inte möjligt för en utomstående att få dina kortuppgifter i vårt system.