Regnjacka med reflexdetaljer, Black w. Reflex, Packshot
STRAIGHT FIT
Färg: Svart

Regnjacka från Active by Zizzi.

Andningsbar regnjacka med reflekterande detaljer, tejpade sömmar och 2-vägsdragkedja. Den har en huva med snöre, ribbstickning i ärmen, fickor i sidan och kan justeras i fållen med dragsko. 

För att säkerställa att en produkt är helt vattentät kan alla sömmar täckas med en speciell tejp som hindrar vatten från att tränga in. Tejpen förbättrar produktens egenskaper och används vanligtvis för regnkläder, skidkläder och andra funktionella ytterkläder.

Denna jacka har ett vattenpelartryck på 8000 mm, vilket gör produkten mycket motståndskraftig mot extrema väderförhållanden. Vattentäthet mäts i den mängd vatten, mätt i mm, som kan pressas på materialet innan vatten tränger igenom. Vattentäta tyger tillverkas genom att laminera eller täcka materialet med ett vattentätt membran.

Se matchande regnbyxor med stylenummer A01035B

Regnjacka med reflexdetaljer, Black w. Reflex, Model Regnjacka med reflexdetaljer, Black w. Reflex, Model
Gå till produkt
Regnbyxor med reflex, Black w. Reflex, Packshot
TAPERED FIT
Färg: Svart

Regnbyxor från Active by Zizzi.

Regnbyxor i andningsbar kvalitet med tejpade sömmar. De har reflekterande detaljer på benet och resårkant i midjan med snörning.

För att säkerställa att en produkt är helt vattentät kan man täcka alla sömmar med en speciell tejp som förhindrar att vatten tränger in. Tejpen förbättrar produktens egenskaper och används vanligtvis för regnkläder, skidkläder och andra funktionella ytterkläder. 

Byxorna har ett vattenpelartryck på 8000 mm, vilket gör produkten mycket motståndskraftig mot extrema väderförhållanden. Vattentäthet mäts i den mängd vatten, mätt i mm, som kan påföra materialet innan vatten tränger igenom. Vattentäta tyger tillverkas genom att laminera eller täcka materialet med ett vattentätt membran.

Se matchande regnjacka med stylenummer A01035A

Regnbyxor med reflex, Black w. Reflex, Model Regnbyxor med reflex, Black w. Reflex, Model
Gå till produkt
Kortärmad tränings t-shirt med mönstrad mesh, Black, Packshot
STRAIGHT FIT
Färg: Svart

T-shirt från Active by Zizzi.

Kortärmad t-shirt för träning med rund halsringning och mönstrat nät upptill. T-shirten har en bekväm passform och är tillverkad av lätta material med 39% återvunnen polyester. 

Kortärmad tränings t-shirt med mönstrad mesh, Black, Model Kortärmad tränings t-shirt med mönstrad mesh, Black, Model
Gå till produkt

Sport-bh från Active by Zizzi.

Formad sport-bh med hög framsida som ger maximalt stöd. Den är tillverkad i en slitstark, stretchbar och svettavledande kvalitet och har breda, justerbara axelband med krokar framtill så att den kan dras ihop till en brottarrygg.

BH:n stängs baktill med 3 spännen och 4 rader av justering, för en optimal passform.

Den här sport-bh:n ger extra mycket stöd.

OBS: Den här sport-bh:n är liten i omkrets – vi rekommenderar därför att du köper en storlek större än du brukar.

CORE, SUPER HIGH, SPORTS BRA - Sport-bh med justerbara axelband, Black, Model CORE, SUPER HIGH, SPORTS BRA - Sport-bh med justerbara axelband, Black, Model
Gå till produkt
Leverans: 1-3 dagar