Medlemsvillkor

Introduktion

Club Zizzi-medlemskapet är kostnadsfritt och är inte bundet till ett köp i vår butik.

Som medlem i Club Zizzi, vår kostnadsfria kundklubb, får du flera exklusiva förmåner, såsom: Specialerbjudanden, tidig tillgång till reor, möjligheten att göra förbeställningar och delta i tävlingar, billigare frakt- och returkostnader, ditt personliga Club Zizzi-konto med orderhistorik samt massvis av inspiration för kläder, accessoarer, stilar och andra produkter i vårt sortiment via e-post och SMS.

 
Villkor för att skapa ett medlemskap

För att bli medlem är det nödvändigt att registrera sig med sitt fullständiga namn och e-postadress samt skapa ett lösenord. Dessutom kan du välja att spara din adress, mobilnummer och födelsedatum samt föredragen butik. Vi använder denna information för att skicka erbjudanden och inspiration till dig, ge dig en överblick över din köphistorik och kvitton samt för att ständigt förbättra Club Zizzis tjänster för att bäst passa dig och dina behov.

Genom att registrera dig som medlem bekräftar du att du är minst 18 år gammal och att du accepterar de aktuella medlemsvillkoren. Som medlem i Club Zizzi behandlar vi vissa personuppgifter om dig. Du kan läsa mer om vår behandling av personuppgifter i vår Personuppgiftspolicy. Du hittar alltid den uppdaterade versionen på vår webbplats, www.zizzifashion.se.

Du måste samtycka till att ta emot våra nyhetsbrev för att bli medlem i Club Zizzi. Du kan fritt välja att också ta emot kommunikation via SMS. Det är värt att notera att ditt samtycke till att ta emot elektronisk marknadsföring kan återkallas när som helst genom att avsluta ditt medlemskap i Club Zizzi.

Du är ansvarig för att uppdatera dina kontaktuppgifter och hålla dina inloggningsuppgifter konfidentiella. Om det finns en risk för att ditt lösenord har komprometterats rekommenderar vi att du ändrar det så snart som möjligt.

 

Avsluta prenumeration

Du kan avsluta prenumerationen på Club Zizzi när som helst, det finns ingen bindningstid.

Du kan göra detta antingen genom att logga in på ditt konto på webbplatsen och avregistrera dig under "Mina uppgifter", eller genom att klicka på "Avsluta prenumeration" -knappen som du hittar längst ned i alla nyhetsbrev och SMS från Zizzi. Om du behöver hjälp med att avregistrera dig från ditt medlemskap, kontakta gärna kundtjänst här.

Vi kommer att sluta skicka innehåll till dig så snart du har avregistrerat dig, men vi kommer att behålla dokumentationen om ditt samtycke att ta emot e-marknadsföring i upp till två år efter att du har avslutat din prenumeration. Du kan läsa mer om våra lagringsperioder i Personuppgiftspolicy här.

Du är självklart alltid välkommen att anmäla dig till Club Zizzi igen.

 
Ansvarsfriskrivning

Förmånerna för medlemmar gäller endast när du är medlem och prenumererar på våra nyhetsbrev.

Det är nödvändigt att ange ditt födelsedatum i ditt Club Zizzi-konto för att få en specialerbjudande på din födelsedag. Observera att förmåner relaterade till födelsedagar kräver att du har varit medlem i minst 10 dagar.

Ditt medlemskap är personligt och kan inte överlåtas, och vi har en begränsning på ett medlemskap per person. Dessutom är det inte möjligt att ändra den e-postadress som är kopplad till ditt konto.

Värdkoder kan inte konverteras till kontanter.

När du har avregistrerat dig från Club Zizzi behåller vi din användarinformation i 6 månader för att säkerställa att du inte får en välkomstrabatt två gånger inom en 6-månadersperiod, varefter din information kommer att raderas.

Om vårt nyhetsbrev inte har öppnats i din inkorg på 6 månader kommer du automatiskt att avregistreras eftersom vi betraktar kontot som inaktivt.

Vi förbehåller oss rätten att ändra medlemsvillkoren för Club Zizzi och vår integritetspolicy. Vi kan göra sådana ändringar utan förvarning, men om ändringarna är väsentliga eller mindre fördelaktiga för dina rättigheter kommer du att bli informerad i förväg via e-post eller sms.

 
Tillämplig lag

Club Zizzi ägs och drivs av Zizzi Denmark ApS, CVR. nr. 14 01 75 77, Kløvermarken 29, 7190 Billund.

Dessa medlemsvillkor omfattas vanligtvis av dansk lag. Eventuella tvister, konflikter eller krav som uppstår i samband härmed ska således avgöras av danska domstolar, om inte obligatorisk lagstiftning om konsument- eller rättigheter i ditt land där du är bosatt, och till vilket vi erbjuder våra tjänster, kräver att ärendet avgörs av en annan rättslig instans.

Dessa medlemsvillkor bör läsas tillsammans med våra Köpvillkor.

 
Kontakta oss

Om du har några frågor angående medlemsvillkoren, behöver hjälp med ditt Club Zizzi-medlemskap eller något annat, är vår kundtjänst alltid redo att hjälpa till här eller via e-post: kundservice@zizzi.se.

 

 

Version [3], uppdaterad den 11.03.2024.