Smycken

Här hittar du ringar, örhängen, scarves och armband från Zizzi

Filtrera Återställ
0 produkter
  • Inga produkter hittade

Stärk din personliga stil med smycken

Ett smycke kan vara elegant, sött, färgsprakande, diskret eller iögonfallande, och smyckets stil ger den som bär det nästan automatiskt samma look. Den lilla detaljen i helheten gör verkligen skillnad och vill du skapa eller förstärka en personlig och unik stil kan du med fördel vara noga i ditt val av smycken. Det är de små detaljerna som gör det lilla extra! Våra smycken är vackert designade och finns i många stilar för att du ska kunna hitta rätt när du komponerar stilar och experimenterar med olika outfits. Det är one size som gäller för alla våra smycken så du behöver inte bry dig om storlekar utan gå på vad du tycker är vackert.

Smycken för alla tillfällen

I sortimentet av smycken från Zizzi finner du såväl mycket trendiga som mer tidlöst eleganta smycken som accessoarer till dina outfits. Halsband och armband, örhängen och ringar – vi har alla typer av smycken både här i vår webbutik för stora kvinnor och i våra butiker runt om i landet. En del smycken finns bara under vissa säsonger medan andra finns att köpa året om.

Bland halsband kan du välja såväl mer diskreta modeller med tunna kedjor som mer iögonfallande smycken med större hängen och många snygga detaljer. Ett mer diskret halsband är pricken över i på den mer färgglada tunikan eller klänningen och matchar också perfekt med stilrena koftor eller kavajer. För en mer festlig look går det inte att göra fel med större hängen och/eller bredare kedjor som verkligen kommer direkt i blickfånget. Är det armband du är ute efter kan vi glädja dig med att du har smycken i alla utformningar och material att välja mellan och letar du efter örhängen har du flera modeller, var och en i flera olika färger, att kika närmare på. Med våra smycken kan du enkelt addera en extra touch till din look, en touch som speglar den du är och den personlighet du har.

Accessoarer för stora kvinnor hos Zizzi

Smycken är kanske det enklaste och snabbaste sättet att addera en extra personlig touch till en outfit, men det finns naturligtvis fler sätt att styla unikt och personligt. Zizzi.se strävar efter att ge dig så stora möjligheter att visa din personlighet det bara är möjligt och därför har vi ett brett utbud av accessoarer. Med skärp och bälten accentuerar du midjan alternativt lyfter kroppsformen till en timglasfigur och med scarfs och sjalar kan du enkelt klä upp en stil samtidigt som du får en härligt feminin touch på din outfit. Solglasögon är en annan kategori av accessoarer du kan köpa hos Zizzi – experten på kläder för stora tjejer.

Om du inte är säker på hur du vill styla med smycken som accessoarer kan vi hjälpa dig, både här på hemsidan och i våra butiker. Våra duktiga medarbetare hjälper dig gärna fundera kring vad du söker och hur du på snyggast sätt matchar accessoarer med både nederdelar och toppar i stora storlekar.